Je luistert live en online naar ZOS Radio

7.5
7.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Thema Internet Radio

Tags

pop

ZOS radio (stichting Zieken Omroep Schiedam) bestaat al sinds 1959. Doel was patienten in het ziekenhuis extra ontspanning te brengen door het draaien van verzoekplaten. Vandaag de dag wordt het nog steeds gerund door vrijwilligers.

Website: https://www.zosradio.nl/?
Facebook: https://www.facebook.com/ZosRadio-Schiedam-737559259630441/

Lees meer
  • Verversen in

‘Noordelingen extremisten? Zij zien overheid als radicaal’

Volgens een onderzoeksrapport neemt het ‘anti-overheids extremisme’ in Noord-Nederland toe. Verslaggever Wierd Duk las het – flinterdunne- rapport. ,,Het gooit allerlei mensen op één hoop”, aldus Duk. ,,Van extreemrechtse kaalkoppen tot de Blokkeerfriezen. Dat is wel bezwaarlijk.” Duk kreeg een telefoontje van een inwoner van het gaswinningsgebied, die verontwaardigd op de publicatie reageerde: ,,Niet wij zijn hier de extremisten, maar de overheid.” Verder in de podcast: Duk sprak met ‘mensen van kleur’ die zich niet herkennen in de radicale activisten die pleiten voor herstelbetalingen wegens het nationale slavernijverleden. ,,De stem van deze mensen wordt zo weinig gehoord, maar ze zijn met velen en zij lijken degenen die echt voor verbinding kunnen zorgen”, aldus Duk. En: groeit er een generatie woke-weke studenten op? Duk: ,,Veel jongeren zijn niet gewend aan tegenspraak en kunnen nauwelijks omgaan met kritiek. Maar hen wordt ook aangeleerd dat elke vorm van hiërarchie een uitdrukking is van een machtsrelatie, die zij niet hoeven te accepteren.”See omnystudio.com/listener for privacy information.

Het verhaal van Piet Hölskens en Hans Martens

In 1974 gaan de twee vrienden Piet Hölskens en Hans Martens samen op stap. Maar, ze komen niet meer thuis: wat hen is overkomen is een groot raadsel.

Verrassen (LIVE vanuit het Oempa Loempa hol)

Nieuwe aflevering! Verrassingen. Het is onze honderdste aflevering, en we worden verrast met boodschappen van diverse Oempa Loempa-achtigen. Misschien krijgen we zelfs wel sterren. Over de aversie tegen verrassingen, surprisefeestjes en natuurlijk even Expeditie Robinson, ongerelateerd.We bespreken de roerige week en inductiefornuizen, operetta’s en statements, en sluiten af met het probleem van iemand die al dan niet verder moet met een leugen die hij op speeddate in de wereld heeft geholpen.❤️ Insta: @marcmarieenaafvindeniets? [email protected]? Marc-Marie & Aaf Vinden Nog Eens Iets is exclusief te beluisteren op Podimo. Gebruik deze link voor dertig dagen gratis Podimo!? Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.