Top 4000 | Radio 10 - Online luisteren

8.5
8.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Kerstmuziek Sinterklaas

Tags

pop

De Top 4000 door Radio 10 is ook in 2020 weer online te luisteren. Wanneer ? De Top 4000 start op 4 december en duurt 20 dagen (t/m 24 december) De Top 4000 wordt in het geheel samengesteld door de luisteraars van Radio 10. In de Top 4000 staat hierdoor de beste popklassiekers, vergeten hits en guilty pleasures.

Lees meer
  • Verversen in

B&B Afl 21: De 20ste kater van Hans en niet-OSM Tjerk ??

In deze aflevering hebben Timo, Till en Eva het over de entree van nieuwe logee Anne-Marie bij PaardenHans en de daarbij groeiende jaloezie binnen zijn B&B, Ted maakt kennis met Ben die volgens Tjerk niet OSM is, Denise en Dave lijken steeds dichter bij elkaar te komen terwijl Ben opnieuw zijn frikandellenhumor laat zien en Richard pakt zijn trouwalbum erbij wat voor een heuse tranentrekker zorgt.Laat een voiceberichtje voor ons achter op: https://vriendvandeshow.nl/realitycheckNeem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nare Jongens Podcast 76 - Huilie Huilie Special

Alleen maar jankerds in afl. 76 van de Nare Jongens Podcast. Dus dat werd een Huilie Huilie Special. Met Tim den Besten van de VPRO, Marc van den Oever van FDF, Eva van de BV Jinek en vele, vele anderen.

B&B Afl 22: Kater Daisy en de greppel van Tjerk ? ?

In Frankrijk wordt iedereen OPNIEUW wakker met een kater, waardoor zelfs Feesie Daisy het allemaal niet meer ziet zitten. Bij Martijn lijkt er eindelijk liefde op te bloeien tussen hem en Marian. Tjerk wil graag iets zeggen over greppels, maar wordt steeds onderbroken door Ted en Ben en bij Denise is er zowaar gezoend.Laat een voiceberichtje voor ons achter op: https://vriendvandeshow.nl/realitycheckNeem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.