Top 2000 | Live Radio 2 - Live & Online luisteren

8.9
8.89
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Publieke Omroep December

Tags

pop

Tip! Luister ook: Top 2000 Podcast De Top 2000 - Live - is ook in 2022 weer online te luisteren. De Top 2000 (door NPO radio 2) start op 1ste kerstdag om 0:00 uur (8 uur uur eerder dan andere jaren!) en eindigt op 31 december om 23.59 uur.

Lees meer
  • Verversen in

#380 - De tragische overeenkomsten tussen de oorlog in Irak en Oekraïne

Twintig jaar geleden vielen de VS Irak binnen. Het Westen steunden de oorlog op basis van leugenachtige propaganda. Nú veroordelen we Poetin die hetzelfde doet in Oekraïne. ⁠Maarten⁠ en ⁠Tom⁠ over de tragische overeenkomsten tussen de 'militaire operatie' in Irak en Oekraïne.?? Luisterboek Oorlog Oekraïne? Hier wil iedereen werkenLuister terug? Had Hitler een atoombom?? Wat zijn de BBB-beloftes waard?? Tom EgbersColleges? Luisterboek China? College 21ste eeuw? Luisterboek Adolf Hitler?? Luisterboek VS na Koude Oorlog?? Kleine donatie? Nut van Geschiedenis? Meer luisterboeken? College Onze Welvaart? Maarten Community? Stuur een bericht? Twitter? InstagramShownotes✉️ Nieuwsbrief? Tom als dagvoorzitterVideo? Is de BBB een blijvertje?? BBB-kiezer: oud en laagopgeleid? Mijn naam is RoderickSocial media?? Volg Tom?? Volg Maarten?? Ook een podcast maken?

2-3 in Amsterdam: 'Slot is de Dalai Lama van Bergentheim'

Een extra podcast na afloop van de met 2-3 gewonnen Klassieker in Amsterdam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

'Verstappen mag elke race wel als 15e starten'

Max Verstappen kleurde de Grand Prix van Saoedi-Arabië door vanaf P15 naar een podiumplek te rijden. De races zouden een stuk spannender zijn als dit elke weekend het geval is, zeggen NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter.Vragen?Voor vragen of opmerkingen over De Boordradio kan je ons altijd mailen op [email protected] of je kan reageren via NUjij of Twitter.Je kunt je ook gratis abonneren op de De Boordradio-podcast. Dat kan via Apple Podcasts, Spotify of jouw favoriete podcast-app.GP-spelDenk jij meer verstand van Formule 1 te hebben dan Joost, Patrick, Ho-Pin en Bas? Doe mee aan het het leukste GP-Managerspel van Nederland! Daag de mannen en de rest van de luisteraars uit in de subleague van De Boordradio. Zoek onder 'vriendenleagues' op De Boordradio en meld je aan!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.