Je luistert live en online naar Tomke Radio

6.7
6.71
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

41. Een onrecht: De Saskatoon Starlight Tours

Januari 2000, Saskatoon, Canada. Darrell Night wordt na een nachtje iets teveel drinken opgepikt door twee politieagenten. Hij denkt dat ze hem naar het politiebureau brengen, maar dan rijden ze ineens de andere richting op. Het is het begin van de ontrafeling van een mysterie dat al decennia lang de oorspronkelijke bewoners van de regio bezig houdt. Psst, vergeet niet petje.af/alslajemedood te checken voor bonus afleveringen en andere leuke extra's!

#78 - Joe York

Maarten van Rossem en Tom Jessen bespreken uitspraak-dingetjes. Waarom zegt Maarten bijvoorbeeld altijd Joe York in plaats van New York? En de 'e' achter Porsche spreek je toch uit? Of niet? Verder aandacht voor de spanningen tussen China en Taiwan, de lelijke eend, de Renault 4, Tesla en het grootste levende monument ter nagedachtenis aan het Derde Rijk. Dat en nog veel meer in deze aflevering.  Vergeet je niet te abonneren en laat een recensie achter. Geproduceerd door t-talks. Luisterboek: https://bit.ly/3uTRkhh. Telegram-groep: https://bit.ly/36mn4l2.

Aflevering 139: De neven van Ridouan Taghi

Hoe sterk is de organisatie van Taghi nog, nu meerdere familieleden zijn opgepakt? Marian en Harry bespreken het met AD-misdaadverslaggever Yelle Tieleman.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.