Je luistert live en online naar Sky Radio Feel Good Hits

Dit radio station is opgeheven

Dit radiostation is definitief opgeheven en zal nooit meer uitzenden 😢 Luister een ander radiostation

7
7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Thema Internet Radio

Tags

pop Sky radio
  • Verversen in

#315 - Totale halvegaren

Maarten vertelt Tom dat hij veel Nederlanders halvegare gekken vindt. Verder: Matthijs van Nieuwkerk-nasleep, opwinding over een bekende Netflix-serie, Wopke Hoekstra kan inpakken en bekende uitvinders. ? College WO II ? Luisterboek Adolf Hitler ? 13 december: Live Podcast ? Luisterboek Nut van Geschiedenis ?? Kleine donatie ? Maarten en Tom op RTL 4 ? DWDD-praktijktijken bij bedrijven ? Meer Maarten ? Meer Tom ✉️ Nieuwsbrief ? Kijk video's op YouTube ? Praat mee met de community ? Stuur een bericht ? Twitter ? Instagram Shownotes ? DWDD-praktijken op werkvloer ? Tom als dagvoorzitter

‘Noordelingen extremisten? Zij zien overheid als radicaal’

Volgens een onderzoeksrapport neemt het ‘anti-overheids extremisme’ in Noord-Nederland toe. Verslaggever Wierd Duk las het – flinterdunne- rapport. ,,Het gooit allerlei mensen op één hoop”, aldus Duk. ,,Van extreemrechtse kaalkoppen tot de Blokkeerfriezen. Dat is wel bezwaarlijk.” Duk kreeg een telefoontje van een inwoner van het gaswinningsgebied, die verontwaardigd op de publicatie reageerde: ,,Niet wij zijn hier de extremisten, maar de overheid.” Verder in de podcast: Duk sprak met ‘mensen van kleur’ die zich niet herkennen in de radicale activisten die pleiten voor herstelbetalingen wegens het nationale slavernijverleden. ,,De stem van deze mensen wordt zo weinig gehoord, maar ze zijn met velen en zij lijken degenen die echt voor verbinding kunnen zorgen”, aldus Duk. En: groeit er een generatie woke-weke studenten op? Duk: ,,Veel jongeren zijn niet gewend aan tegenspraak en kunnen nauwelijks omgaan met kritiek. Maar hen wordt ook aangeleerd dat elke vorm van hiërarchie een uitdrukking is van een machtsrelatie, die zij niet hoeven te accepteren.”See omnystudio.com/listener for privacy information.

Het verhaal van Piet Hölskens en Hans Martens

In 1974 gaan de twee vrienden Piet Hölskens en Hans Martens samen op stap. Maar, ze komen niet meer thuis: wat hen is overkomen is een groot raadsel.