Je luistert live en online naar ROL Radio

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Thema Internet Radio

Tags

Oldies

Online radio station die uitsluitend de Golden Oldies draait!

Lees meer
  • Verversen in


‘Pas nu erkenning voor verkrachte Joodse vrouwen’

Pas na twee maanden erkennen internationale organisaties en media schoorvoetend dat op 7 oktober op grote schaal Israëlische vrouwen zijn verkracht door terroristen van Hamas. „Dat dit zo lang heeft moeten duren, is natuurlijk een schandaal”, zegt verslaggever Wierd Duk in een nieuwe aflevering van Het Land van Wierd Duk. „Het kost sommige mensen kennelijk heel veel moeite om te erkennen dat Hamas ook een dadergroep kan zijn en dat Palestijnen niet alleen maar slachtoffers zijn." Verder in de podcast: waarom kunnen onze kinderen niet meer lezen? En een nieuwe talkshow, hetzelfde geluid. See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Gouden kans Martin Bosma om eindelijk Kamervoorzitter te worden’

Een tjokvolle aflevering weer van de podcast Afhameren met politiek commentator Wouter de Winther en Pim Sedee. Allereerste komen natuurlijk de mogelijk eerste stapjes op weg naar een nieuw kabinet aan bod. Wat is er de afgelopen dagen achter de schermen gebeurd en wat zullen de volgende ontwikkelingen zijn? De Winther analyseert. Het was ook de week van de vertrekkende Kamerleden. De Winther vond vooral de afscheidstoespraak van Kamervoorzitter Vera Bergkamp opvallend. ,,Alsof ze een Oscar had gewonnen.’’ De vraag is wie de nieuwe Kamervoorzitter wordt. Voor PVV-er Martin Bosma is het een gouden kans, stipt De Winther aan. Ook Tom van der Lee van PvdA/GL heeft zich inmiddels gekandideerd. Over hem heeft de politiek commentator van de Telegraaf een duidelijke opinie.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Oorlog vrijdag 653: Tegenstanders sterker

Unieke zitting VN Veiligheidsraad | Onze tegenstanders organiseren zich beter | Wij slechterSee omnystudio.com/listener for privacy information.