Je luistert live en online naar Ridderkerk FM Radio

10
10
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in


Kopen of knierten

Er is Sinterklaas gevierd, met de nodige moederlijke cadeau’s en algehele blunders. De organisatie van kopen, acceptabel dichten en eerlijk verdelen vergde net teveel hersenactiviteit. Wat ons indirect brengt op het grote probleem van de week: waarom geef je aan, pak ’m beet, bekers meeneemkoffie astronomische bedragen per maand uit, maar weiger je heel kniertig om je oude rottelefoon met zeventig barsten te vervangen? Alles over de algehele geldbeleving, dus. Een luisteraar heeft een nieuwe vriend, maar ook een dochter die graag wil dat ze niet uit logeren gaat, en de goeroe nam deze week afscheid van de Tweede Kamer, alwaar ze jarenlang de mic dropte.Iedereen verdient een mooie kerst! Daarom steunt Kruidvat het Armoedefonds. Stream Sing Along For Christmas, Doneer je kruidvat punten of Koop de Kruidvat Showergel voor maar €0,99 waarvan de opbrengst naar het armoedefonds zal gaan!Nieuw op SkyShowtime: Special Ops: Lioness sinds maandag 30 oktober. Abonneer nu voor €6,99 per maand, en mocht je nog twijfelen kan je altijd eerst 7 dagen gratis een proefabonnement afsluiten. Geproduceerd door: Tonny Media.Kijk hier de aflevering op Youtube Volg ons op Instagram Adverteren? [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#532 - De VN en Marijnissen zijn mislukt

Lilian Marijnissen stopt na 6 jaar als partijleider van de SP. Zij wist geen enkele verkiezingen te winnen. De Verenigde Naties (VN) weet niet te doen waar ze voor opgericht is: De vrede bewaren. Door een veto van de Verenigde Staten komt er geen wapenstilstand in Gaza. Maarten⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ en ⁠Tom⁠ over twee mislukkingen. ? ⁠⁠⁠⁠Luisterboek Populisme? ⁠WhatsApp-groep met MaartenShownotes⁠?? Kleine donatie? ⁠⁠⁠⁠⁠Luisterboek China? ⁠⁠Zo ziet de supermarkt van de toekomst eruit? Praat door op Telegram? Volg ons op InstagramMeld je aan✉️ Nieuwsbrief⁠Luister en kijk terug? ⁠Maarten overspoelt met haat na PVV-kritiek? VVD pleegt politieke zelfmoord in 4,5 maand? ⁠Zijn linkse mensen slechte verliezers?Social media?? Volg Tom?? Volg Maarten?? Boek Tom als dagvoorzitter voor je event

De Geknipte Gast met Olga Zuiderhoek

De grande dame van de Nederlandse film en televisie Olga Zuiderhoek staat de hele maand december weer met haar solovoorstelling in het theater. Als klein meisje wist Olga al dat ze op de planken wilde staan, ondanks haar verlegenheid. Ze vertelt in De Geknipte Gast over haar zelfbeeld, haar bijzondere ouders en de rijkdom van een grote liefde, ook al is die er niet meer.