Je luistert live en online naar Regio FM Bedum

9.5
9.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

Het verhaal van de Baarnse moordzaak (1999)

Deze week de tweede Baarnse moordzaak, ook wel bekend als de moord op Hans en Ria Muller.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Leeuw Lult Verder over Bid & Breakfast Vol Liefde!

Met Richard Groenendijk als meeluller, Pauls moeder is terug uit Spanje, Caroline uit B&B Vol Liefde is te gast met haar hondje Roos, Wielie Elhorst is LHBT predikant en vertelt over zijn werk én Nick schuift aan, hij is transgender en heeft een treurig en indrukwekkend verhaal!

'Wat een magische galavoorstelling van Ajax'

Werkelijk een historische avond in de Johan Cruijff Arena: Ajax verslaat Borussia Dortmund met 4-0! Dus nemen Arco en Freek een extra podcast op. Arco is schor en vergat zijn sleutel en daarom namen de mannen op in de auto van Arco. Was dit de beste wedstrijd van de eeuw? Een ode aan het smurfenlied en moet Pasveer in Oranje? Het komt allemaal voorbij. En mag iedereen dit maar normaal gaan vinden, zo’n ruime overwinning in de Champions League? En staat er al een standbeeld klaar voor Erik ten Hag? Je hoort het allemaal in de extra Pak Schaal Podcast, vanaf de auto van Arco….. Veel plezier! See omnystudio.com/listener for privacy information.