Je luistert live en online naar Radio Veronica

7.6
7.64
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Rock
  • Verversen in

'Mercedes zat te pitten bij de bandenwissel van Verstappen'

Presentator Dione de Graaff blikt met Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van de Verenigde Staten, die door Max Verstappen werd gewonnen. 

S02E11: 'Ik denk dat Feyenoord de Klassieker wint'

Terug van weggeweest. Er is veel te bespreken in De Huismeester, die aan werd gevallen door hooligans. Natuurlijk komen de overwinningen in Europa en in de Eredivisie aan bod. Maar er is ook weer een nieuwe hit van Kevin Stageline! Deze keer wordt een muzikale ode gebracht aan Mario Been! We vragen hem in Ja Hallo Met Mario om zijn mening. Het gaat verder over Steven Berghuis, die respect krijgt van Martijn en Michel. Maar ook over 19 december, de Klassieker: 'Ik denk dat Feyenoord de Klassieker wint', zei Martijn.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Donny van de Beek maakt opvallende transfer

Na een spectaculair voetbalweekend weer een tjokvolle podcast Kick-off met chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee. „PSV is niks opgeschoten met 16 maanden Roger Schmidt”, stelt Driessen, na de oorwassing tegen Ajax in de Johan Cruijff (5-0). Hoe moet het verder in Eindhoven? In Kick-off de analyse. Welke spelers zullen Ajax het eerst gaan verlaten, als de zegereeks doorgaat? Ook die vraag komt aan bod. Driessen verwacht dat Dusan Tadic en Daley Blind wel eens de eerste spelers zouden kunnen zijn, die nog een transfer maken. Natuurlijk ook volop ontwikkelingen in het buitenland. Marco van Basten was zeer kritisch over de capaciteiten van Mark van Bommel, die is ontslagen als coach bij VfL Wolfsburg. Verweij: „Zo krijgt Van Bommel nog even een trap, terwijl hij al op de grond ligt.” Verder heeft de Ajax-volger ook nieuws over Donny van de Beek.