Je luistert live en online naar Radio Starlight Urk

7
7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Vanaf 1 oktober 2019 start radio starlight met uitzenden.

Website: https://starlighturk.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Doedelshow/
Plaats: urk

Lees meer
  • Verversen in

Hoe Poetin radicaliseerde

Op 26 maart 2000 wint Poetin de presidentsverkiezingen. Rusland gaat sindsdien gebukt onder zijn regime. Maarten en Tom laten zien Poetin eerst nog toenadering zoekt tot het Westen. In München op een conferentie gaat het daarna helemaal mis. Geproduceerd door t-talks ? Nieuw: Luisterboek Hitler ? Luisterboek Populisme ? Luisterboek Sovjet-Unie ? Luisterboek Kernwapens ? Praat door met fans ? Stuur een bericht ? Twitter ? Instagram Shownotes ? Nieuw: Live Podcast op 20 september ? Maarten kritisch over Koningshuis ? Mini-college Koningshuis ?️ Video podcasts komen eraan ?️ Na Podimo komt ook deze speler naar NL Playlists ? Wanneer grijpt NAVO in? ? Alles wordt duurder: nieuwe Oliecrisis ? Wanneer komt er vrede?

Dag 89

In deze aflevering: levenslang voor de Russische soldaat die een 62-jarige man doodschoot. Videobeelden uit Marioepol, gesmokkeld in een tampon. Duizenden toeschouwers roepen anti-oorlogsleuzen tijdens een concert in St. Petersburg ?Stuk AP?Wil jij mij steunen? Dat kan via Petje.af/vdbv? Speellijst theatercollege? Adverteren? [email protected] door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

'Verstappens zege was geen cadeautje van Pérez' - S05E13

Sergio Pérez was na afloop van de Grand Prix van Spanje niet blij met de teamorders van Red Bull Racing. De Mexicaan had verwacht dat hij aan de leiding mocht blijven, nadat hij eerder Max Verstappen hielp om een positie te winnen. Had Pérez gelijk of heeft Verstappen de overwinning zelf afgedwongen? NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter blikken in deze aflevering terug op de Grand Prix van Spanje.Vragen?Voor vragen of opmerkingen over De Boordradio kan je ons altijd mailen op [email protected] of je kan reageren via NUjij of Twitter.Je kunt je ook gratis abonneren op de De Boordradio-podcast. Dat kan via Apple Podcasts, Spotify of jouw favoriete podcast-app.GP-spelDenk jij meer verstand van Formule 1 te hebben dan Joost, Patrick, Ho-Pin en Bas? Doe mee aan het het leukste GP-Managerspel van Nederland! Daag de mannen en de rest van de luisteraars uit in de subleague van De Boordradio.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.