Je luistert live en online naar Radio Stad Montfoort

7
7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Plaats: montfoort

Lees meer
  • Verversen in

B&B Afl 26: Met TikTokgod Vic Cle over de gezelligste date in Reality TV historie ?

In deze aflevering hebben we het met TikTokgod Victor van Bindsbergen a.k.a. Vic Cle over het premium C&A-overhemd van Ben, het Titanicmoment van Richard en Simone, een 'hele gezellige' date van Denise en Ben en bij Paarden-Hans komt Marion aan met haar caravan terwijl iedereen aangeschoten is.Volg Vic Cle op TikTok en luister hier naar de podcast Lekker Gewerkt.Laat een voiceberichtje voor ons achter op: https://vriendvandeshow.nl/realitycheckNeem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Rusland voor gevorderden - Hoofdstuk 9: Armenië

In deze aflevering bezoekt Jelle Armenië. Een land dat permanent in de clinch ligt met zijn buurlanden Turkije en Azerbeidzjan. In dat laatste land zorgt een pro-Armeense enclave voor het nodige woorden- en wapengekletter. En er wordt gerookt op hoge hoogte - behalve in Jelles toilet.Dit is de laatste aflevering van de serie Rusland voor gevorderden. Vanaf dinsdag 23 augustus keert Jelle op dit kanaal terug met een wekelijkse update van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.? Ontvang nu 20% korting op LanguageTool Premium via languagetool.com/jelle? Adverteren? [email protected] door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

'13,8 kilometer rennen als straftraining werkt eerder averechts’

Is Alfred Schreuder een goede manager? Haalt Erik ten Hag de kerst? Hoe kan Feyenoord punten verspelen tegen Heerenveen? Til of Simons? Welke clubs moeten zich schamen? Het zijn onderwerpen in de nieuwe AD Voetbalpodcast. Etienne Verhoeff neemt ze aan de hand van vier stellingen door met Mikos Gouka en Johan Inan. PSV en Ajax wonnen dit weekend. Feyenoord speelde gelijk in de eigen Kuip tegen Heerenveen. Averij in speelronde 2. 'De verwachtingen over Feyenoord waren hoger door die 5-2 zege op Vitesse', begint Gouka. 'Maar de schade is op zich logisch omdat er tien nieuwe spelers zijn gehaald. Dat heeft even tijd nodig.'Een van de stellingen gaat over Alfred Schreuder. Met zo’n kwalitatief sterke selectie lijken zijn managementskills belangrijker dan zijn kwaliteiten als trainer. ‘Door de keuze die hij voorin heeft gemaakt tegen FC Groningen en op het middenveld. Kan je wel zeggen dat Berghuis, Klaassen en Kudus voorlopig niet in de basis staan. Schreuder vertelde na afloop ook dat hij zaterdag met Berghuis heeft gesproken. Maar als ik dat gezicht van hem zag op de bank…dat sprak boekdelen.’ En natuurlijk komt de pijnlijke nederlaag van Manchester United bij Brentford aan bod. De slechtste start in ruim 100 jaar voor United: 2 gespeeld nul punten. ‘Ik denk wel dat Ten Hag de kerst haalt. Maar dan moet hij niet nog een paar van dit soort wedstrijden ertussen hebben. De Glazers hebben Ten Hag met hun volle verstand aangesteld. Er zijn heel veel problemen bij United. Dus als ze nu denken dat Ten Hag het toch niet, dan kunnen ze beter zelf opstappen. Al had ik wel verwacht dat ze beter zouden starten dan nu.’Inan: ‘Je moet bij Ten Hag volledig toegewijd zijn als speler. Dat kan je lang niet van alle spelers zeggen op dit moment. Het heeft me daarom verbaasd dat hij met deze groep verder wilde en Ronaldo niet de deur heeft gewezen.’  Besluiten de hele podcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplayer.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.