Je luistert live en online naar Radio Ridderkerk

7.6
7.63
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

#114 - Hallucinant

Gijs zet z’n happy face op maar krijgt claustrofobie van een andere podcastgrootheid. Teun was op z’n eigen begrafenis en dat beviel. Wel lijden we dag in dag uit nederlagen op de manier waarop we eigenlijk willen leven. Gelukkig is er weer eens een compleet nieuwe Teun opgestaan. Hopelijk wordt dat gezien vóór zijn val want vooralsnog heeft zijn omgeving - in casu zijn vrouw - het niet opgemerkt. Hanneke heeft groot nieuws! Ze was samen met andere BN’ers bij een zacht pratende filosoof met veel powerpoints en nu weet ze het zeker: ze gaat zich door waterkanonnen laten wegspuiten op de A12. En dat allemaal voor het nageslacht. Gijs brengt een ode aan de want, verafschuwt de bloesem en eindigt met een Beatles-cover door Aretha Franklin.? Aretha Franklin - Eleanor Rigby❤️ Insta: @teun.gijs? [email protected]? petje.af/teunengijsvertellenalles? Sprinklr: Ontvang met de code 'teunengijs' €5,- korting op een bestelling vanaf €30,-? Dopper: Ga naar dopper.com voor meer informatie, én de gehele Dopper-collectie. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

‘Nepverpleger Leroy S. draaide zonder diploma nachtdienst op IC’

Aan het begin van de coronapandemie was de nood zo hoog dat Leroy S. zich zonder diploma naar binnen wist te werken bij het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch. De 27-jarige nepverpleger draaide een nachtdienst op de intensive care, diende ongekwalificeerd injecties en medicijnen toe, en gaf nota bene les aan gediplomeerde verpleegkundigen. Toch zag rechtbankverslaggever Saskia Belleman in de rechtbank geen man met kwade intenties zitten. Wat bezielde S. dan wel? Hoe kan het dat collega’s niks doorhadden en zijn er mensenlevens in gevaar gekomen? Dat en meer komt uitgebreid aan bod in een nieuwe aflevering van De Zaak Ontleed.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Nare Jongens Podcast 108 - Ratten Special

Dit kon alleen maar een Ratten Special worden! Genieten van Losers66, Lammie van het kartel, die koe van de Havenzangers, de alsnog ingedaalde wijsheid bij Vandaag Inside en die vreselijke engnek van een Hugo Borst. Onder meer. Abonneren op de extra's: petjeaf.com/narejongens