Je luistert live en online naar Radio Noord / RTV Noord

8.3
8.28
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Plaats: Groningen, NL

Lees meer
  • Verversen in

'Nancy D. voert bizarre seksuele fantasieën van vriend uit'

Niemand had achter het Amsterdam Zuid-achtige uiterlijk van Nancy D. haar gruweldaden gezocht. Als oppas misbruikte ze meerdere kinderen en ze liet haar vriend, Peter S, die haar aanspoorde meekijken. „Een zaak die qua heftigheid doet denken aan de strafzaak rond Robert M.”, concluderen rechtbankverslaggever Saskia Belleman en presentator Wilson Boldewijn in een nieuwe aflevering van de podcast De Zaak Ontleed. Nu beide verdachten tegen de lamp zijn gelopen, wijzen ze naar elkaar als het kwade brein achter hun acties. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Het verhaal van Louis Sévèke

Deze week vertel ik (met enige zenuwen) jullie over de moord op activist Louis Sévèke. De moord werd een van de grootste politieonderzoeken in de Nederlandse geschiedenis want lange tijd bleef de dader onbekend.

WK Veldrijden: 'Mathieu van der Poel was de sterkste vandaag'

Een WK Veldrijden zoals een WK Veldrijden bedoeld is. Met vandaag een ultiem duel op de zondag van dit kampioenschap. Mathieu van der Poel nam voor zijn thuispubliek op tegen zijn grote rivaal Wout van Aert. Het werd een uur koers om van te smullen. Thijs Zonneveld, Michiel Elijzen en Hidde van Warmerdam blikken terug op een hele mooie wedstrijd met VdP als winnaar. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.