Je luistert live en online naar Radio Noord / RTV Noord

8.2
8.21
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Plaats: Groningen, NL

Lees meer
  • Verversen in

#281 - Toekomst voorspellen

Voorspellen! Dat was toch niks voor Maarten? Met Poetin en Oekraïne sloeg-ie de plank compleet mis. Met Tom doet hij een nieuwe poging. Aan de hand van de geschiedenis kun je namelijk de toekomst voorspellen. De wetenschap doet dat. Maar ook dat gaat lang niet altijd goed. ?? Luister live podcast Europa terug ? Live Podcast 13 december ? Meer Maarten ✉️ Nieuwsbrief ?? Kleine donatie ? Kijk video's op Daily Motion ? Praat mee met de community ? Stuur een bericht ? Twitter ? Instagram Shownotes ? ESG-podcast ?️ Wat doet een dagvoorzitter

62. Een mysterie: de verdwijning van de Sarah Joe

Het is een kalme ochtend, wanneer in 1979 vijf bevriende bouwvakkers uit Hawaii een dagje gaan vissen, om te vieren dat ze klaar zijn met de bouw van een huis. Nietsvermoedend vertrekken ze, tot twee uur later het weer omslaat en ze in de meest heftige storm in tijden belanden. De boot lijkt spoorloos verdwenen te zijn, tot er een raadselachtige ontdekking gedaan wordt die meer vragen dan antwoorden geeft.

WK Wollongong #6: Reconstructie van een ramp

Thijs Zonneveld, Daniël Dwarswaard en Hidde van Warmerdam blikken terug op een vreemde slotdag van het WK. Een dag waarop langzaam duidelijk werd wat er nou precies gebeurd is in de nacht in aanloop naar de laatste wedstrijd tijdens het wereldkampioenschap.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.