Je luistert live en online naar Radio Monique 918

10
10
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop

Tags

pop

Radio Monique zendt sinds december 2020 weer uit! Op de middengolf in de omgeving van IJmuiden op AM 918 KHz en in de hele wereld op internet.

Lees meer
  • Verversen in


‘Pas nu erkenning voor verkrachte Joodse vrouwen’

Pas na twee maanden erkennen internationale organisaties en media schoorvoetend dat op 7 oktober op grote schaal Israëlische vrouwen zijn verkracht door terroristen van Hamas. „Dat dit zo lang heeft moeten duren, is natuurlijk een schandaal”, zegt verslaggever Wierd Duk in een nieuwe aflevering van Het Land van Wierd Duk. „Het kost sommige mensen kennelijk heel veel moeite om te erkennen dat Hamas ook een dadergroep kan zijn en dat Palestijnen niet alleen maar slachtoffers zijn." Verder in de podcast: waarom kunnen onze kinderen niet meer lezen? En een nieuwe talkshow, hetzelfde geluid. See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Gouden kans Martin Bosma om eindelijk Kamervoorzitter te worden’

Een tjokvolle aflevering weer van de podcast Afhameren met politiek commentator Wouter de Winther en Pim Sedee. Allereerste komen natuurlijk de mogelijk eerste stapjes op weg naar een nieuw kabinet aan bod. Wat is er de afgelopen dagen achter de schermen gebeurd en wat zullen de volgende ontwikkelingen zijn? De Winther analyseert. Het was ook de week van de vertrekkende Kamerleden. De Winther vond vooral de afscheidstoespraak van Kamervoorzitter Vera Bergkamp opvallend. ,,Alsof ze een Oscar had gewonnen.’’ De vraag is wie de nieuwe Kamervoorzitter wordt. Voor PVV-er Martin Bosma is het een gouden kans, stipt De Winther aan. Ook Tom van der Lee van PvdA/GL heeft zich inmiddels gekandideerd. Over hem heeft de politiek commentator van de Telegraaf een duidelijke opinie.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Kopen of knierten

Er is Sinterklaas gevierd, met de nodige moederlijke cadeau’s en algehele blunders. De organisatie van kopen, acceptabel dichten en eerlijk verdelen vergde net teveel hersenactiviteit. Wat ons indirect brengt op het grote probleem van de week: waarom geef je aan, pak ’m beet, bekers meeneemkoffie astronomische bedragen per maand uit, maar weiger je heel kniertig om je oude rottelefoon met zeventig barsten te vervangen? Alles over de algehele geldbeleving, dus. Een luisteraar heeft een nieuwe vriend, maar ook een dochter die graag wil dat ze niet uit logeren gaat, en de goeroe nam deze week afscheid van de Tweede Kamer, alwaar ze jarenlang de mic dropte.Iedereen verdient een mooie kerst! Daarom steunt Kruidvat het Armoedefonds. Stream Sing Along For Christmas, Doneer je kruidvat punten of Koop de Kruidvat Showergel voor maar €0,99 waarvan de opbrengst naar het armoedefonds zal gaan!Nieuw op SkyShowtime: Special Ops: Lioness sinds maandag 30 oktober. Abonneer nu voor €6,99 per maand, en mocht je nog twijfelen kan je altijd eerst 7 dagen gratis een proefabonnement afsluiten. Geproduceerd door: Tonny Media.Kijk hier de aflevering op Youtube Volg ons op Instagram Adverteren? [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.