Je luistert live en online naar Radio IJsselmond

7.5
7.54
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

VERMOORD - Ilham Benchelh

Vandaag neem we jullie mee naar het Groningse Sidderburen, waar een moeder van een tweejarig zoontje: Ilham Benchelh op 14 januari 2010 op een van de koudste winteravonden van dat jaar verdween. 

Toerisme

Een geplastificeerde menukaart en een ober die je naar binnen probeert te lokken voor een cappuccino van tien euro: het is niet altijd makkelijk om een toerist te zijn. Of om ze vriendelijk te bejegenen als ze door je eigen leefgebied lopen. Naast de contra’s maar zeker ook de pro’s van toerisme behandelen we de nieuwe pijl en boog van Rasti Rostelli, pop-upzangkoren en een probleem omtrent een onverwacht ontvangen tikkie.Geproduceerd door: Tonny Media.Ben jij toe aan een nieuw matras? Gebruik de code mma10 en krijg 10% korting op de gehele collectie via mattsleeps.com!Zalando Pre-owned: geef mode een tweede leven, zonder gedoe.Voor meer informatie over griep ga naar griepwijzer.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

'PSV toont geen progressie, dus moet Schmidt zich zorgen maken'

De topper tussen Ajax en PSV werd een vernedering voor de Eindhovenaren. Ajax walste met 5-0 over PSV heen. Ten Hag had al 'pay-back time' aangekondigd en dat werd het ook. Dus wordt het besproken in een nieuwe AD Voetbalpodcast. Presentator Etienne Verhoeff legt vier stellingen voor aan Maarten Wijffels en Johan Inan. 'Je moet wel een optimist zijn als je denkt dat project Schmidt gaat slagen', reageert Wijffels op de eerste stelling over PSV. 'Er zit geen progressie meer in de ploeg. Het begin van het seizoen was het nog goed, maar PSV staat stil. Tegen Feyenoord en Ajax krijgen ze veel goals tegen. 17 in totaal al dit seizoen.' 'Dat is net zoveel als PEC Zwolle', vult Inan aan. In de podcast gaat het ook over Remko Pasveer. Na de eerste twijfels heeft hij zijn plek verworven in het doel van Ajax. 'Als Onana terug is, zou ik ook Pasveer laten staan', zegt Inan. 'Je krijgt alleen een probleem als Pasveer en Gorter allebei geblesseerd zijn. Dan moet je wel teruggrijpen op Onana.' Wijffels: 'Of moet Ajax in de winterstop Flekken aantrekken van Freiburg. Ook met het oog op de toekomst?' Verder bespreken ze of Feyenoord eindelijk jackpot heeft met Sinisterra en waar ligt de toekomst van Mark van Bommel? Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.