Je luistert live en online naar Radio Hengelo

5.5
5.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

59. Een mummie: Dorian Corey

Wanneer Lois Taylor in oktober 1993 de kledingkast van haar overleden vriendin en wereldberoemde drag artiest Dorian Corey opent, vindt ze tussen de boa's, veren, glitterstof en extravagante kleding een mysterieus pakket. Te zwaar om op te tillen, en het ruikt ook niet al te fris. Wat is hier gebeurd, welk geheim heeft Dorian meegenomen in haar graf, en valt het nog te ontrafelen?

B&B Afl 24: B&B Vol Wijn en Menno's Grot ??

Iedereen lijkt constant aan de wijn te zitten in dit programma, dus wij trokken ook maar een flesje open. Natasja maakt kennis met de nieuwe single Jan en stopt daarom Menno in het "achterhuis daaronder". Astrid kan niet stoppen met lachen om Ruud waardoor Harmjan totaal naar de achtergrond verdwijnt. Martijn kan het rouwproces van Simone helaas niet netjes afronden, want de nieuwe single Fenna uit Bonaire staat alweer voor de deur. En ItaliëHans heeft bijna geen tijd voor Denise, dus die parkeert haarzelf maar aan het zwembad.Laat een voiceberichtje voor ons achter op: https://vriendvandeshow.nl/realitycheckNeem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

#9: Kom in zomerse sferen samen met Martien en Erica: 'Meid, ik groei helemaal dicht.'

De familie is op vakantie dus hebben een zomerspecial opgenomen! Ze bespreken de do’s en don’t van de meest favoriete Europese bestemmingen van de Nederlanders. Bij elk land een passende borrelplank. Te gast: Nadége.See omnystudio.com/listener for privacy information.