Je luistert live en online naar Radio Fawaka

8.2
8.22
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Tags

pop
  • Verversen in

Week 42

Ik heb het over de stemming in de door Rusland bezette gebieden en hoe Poetin tegen zijn eigen aankoopbeleid ingaat. Verder behandel ik een Vlaamse hit in Oekraïne en hoe het imperialistische verlangen van Rusland misschien wel gevaarlijker is dan de machthebber zelf. Het door de EU ingestelde prijsplafond wordt toegelicht door Trouw-correspondent Christoph Schmidt.? Adverteren? Mail naar [email protected]? Contact met de redactie: [email protected]✨ Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

#100 - Gefêteerd

Een feest vol fanfare en boodschappen van BN’ers; we maken ons op voor een groots spektakel ter ere van de 100e. Ondertussen vraagt Gijs zich weer eens af waarom hij niet gewoon doet wat hij moet doen. Teun werd bedankt voor begrip dat hij niet had. Razernij maakt zich van hem meester. De jubileumkoorts heeft Hanneke nog niet bevangen maar dan is daar eindelijk Guusje: wat zal ze allemaal uit haar hoge hoed toveren? Terug op aarde sluit Gijs dan toch maar af met een gewone Beatles-tip. ? The Beatles - Come Together❤️ Insta: @teun.gijs? [email protected]? petje.af/teunengijsvertellenalles? Lampje: Kijk de familieserie nu op NPO Plus of in januari op NPO Zapp.? Rotterdams Philharmonisch Orkest: Ga naar rpho.nl/kerst en krijg met de code 'teunengijs' je 2e kaartje voor De notenkraker gratis. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Nare Jongens Podcast 93 - Vriezen en Dooien Special

Het kan vriezen en er vallen dooien. Dat was wel de conclusie van afl. 93 van de Nare Jongens Podcast. Met brekebeen Brekelmans, mannen zonder baardgroei, Kirstie Alley, de onvermijdelijke spoiler-girl Naomi, Jan 'bruine arm' Slagter, Bert 'tot de elleboog' Huisjes, Yernaz Ramaurdinges, die blonde miepjes van die mokkenwinkel en... een man die maar geen dooie wil worden. Abonneren op de extra's? Graag! Ga daarvoor naar: petjeaf.com/narejongens