Je luistert live en online naar Radio Caramba

5.5
5.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

B&B Afl 25: Over de grenzen van Astrid heen met Chris Bergström ?

Het moment is dan eindelijk daar: Harmjan gaat kilometers over de grenzen van Astrid heen. Dit shockerende moment bespreken we met podcastmaker Chris Bergström van Man Man Man de Podcast. Want wat gebeurde daar nou precies? Waarom was de camera er weer niet bij? En had de hond van Richard nou een dildo in haar bek? Dat en nog veel meer in deze extra lange aflevering om het einde van week 5 te vieren.Luister hier naar de podcast van Chris op Podimo.Probeer nu BookBeat 45 dagen gratis via deze link.Laat een voiceberichtje voor ons achter op: https://vriendvandeshow.nl/realitycheckNeem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

59. Een mummie: Dorian Corey

Wanneer Lois Taylor in oktober 1993 de kledingkast van haar overleden vriendin en wereldberoemde drag artiest Dorian Corey opent, vindt ze tussen de boa's, veren, glitterstof en extravagante kleding een mysterieus pakket. Te zwaar om op te tillen, en het ruikt ook niet al te fris. Wat is hier gebeurd, welk geheim heeft Dorian meegenomen in haar graf, en valt het nog te ontrafelen?

#9: Kom in zomerse sferen samen met Martien en Erica: 'Meid, ik groei helemaal dicht.'

De familie is op vakantie dus hebben een zomerspecial opgenomen! Ze bespreken de do’s en don’t van de meest favoriete Europese bestemmingen van de Nederlanders. Bij elk land een passende borrelplank. Te gast: Nadége.See omnystudio.com/listener for privacy information.