Je luistert live en online naar Radio Bloemendaal

7.7
7.67
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Radio Bloemendaal is een kerkzender van de protestantse gemeente van Bloemendaal en Overveen. Radio Bloemendaal is dus niet de lokale omroep van Bloemendaal.bDe kerkzender wordt gerund door vrijwilligers, met name jongeren uit de gemeente zelf. Iedere zondag zijn er live uitzendingen van 9.30 tot 15.00 uur.

Lees meer
  • Verversen in

S02E24: 'Smiling Arnesen slaat weer toe'

Geen fantastische week voor Feyenoord: een 0-1 nederlaag bij Vitesse. Toch zal Het Legioen hoopvol kijken naar de twee jonge aanwinsten die Frank Arnesen naar De Kuip haalde: Patrik Wålemark en Cole Bassett. Wat denken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond van de aanwinsten en hoe goed is Feyenoord nu daadwerkelijk? Zijn Ajax en PSV de concurrenten of zijn Vitesse en AZ dat? Martin Stoker maakte en geweldige nieuwe jingle voor de filmrubriek van Martijn en natuurlijk wordt de herstelde Mario Been weer aan de tand gevoeld.Filmtip: https://www.imdb.com/title/tt0118715/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Leeuw lult verder met Simon Keizer

Paul is terug vanaf zijn etage in Amsterdam, met een nieuw seizoen van de vernieuwde podcast. Deze week is Simon Keizer de podgast en Hans Kesting schuift aan als meeluller.  Paul, Simon en Hans spreken met Daan en Jeroen, dit stel hoopt een kindje te krijgen via een draagmoeder uit Canada en ze spreken met fotograaf Pieter Henket, live vanuit New York.  Natuurlijk is in dit vernieuwde seizoen Pauls moeder ook van de partij, zij heeft op 90 jarige leeftijd nog een airfryer gekocht!

Nare Jongens Podcast 47 - The Voice of Hagistan Special

In aflevering 47 van de Nare Jongens Podcast duiken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf in de wereld van de smeerpijpen en 'de vrouwtjes'. Ofwel: Omtzigt, Bergkamp, Hermans, Rutte, Soumaya Sahla, Thierry Baudet (om de donateurs weg te jagen) en alles en iedereen rond The Voice of Holland! Doneren? https://narejongens.backme.org