Je luistert live en online naar Radio Almelo / AAFM

10
10
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

Week 41

Ik bespreek de hel van Bachmoet en de herdenking van de Holodomor. De moeder van een dode Russische soldaat wordt getroost met een luxe handdoek. Verder: in gesprek met Floris Akkerman die net terug is uit bevrijd Cherson. ?️ Stuk over Holodomor ? Luister naar de Perestrojkast? Dag 37? Gebruik de code JELLE25 voor 25% korting op je eerste order exclusief op Bamigo.com.? Adverteren? Mail naar [email protected]? Contact met de redactie: [email protected]✨ Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

#99 - Doodgekogeld

De grijsheid heeft keihard toegeslagen maar Gijs toept het over. Wel worstelt hij met zijn Instagram algoritme. Terwijl Teun de wereld over vloog om de wereld te redden vouwde hij zich op. De mensen om hem heen nemen echter steeds meer ruimte in. Gijs vond ondertussen zijn eigen gulden snede in een bijzonder tijdsbestek. Hanneke haalt herinneringen op aan de therapie van Louis Tas en we kijken uit naar Kane, Bløf en Anouk. Op het eind zwemmen we toch nog een fuik in maar gelukkig sluiten we af met een waanzinnige Beatles-tip. ? She Said She Said - The Beatles❤️ Insta: @teun.gijs? [email protected]? petje.af/teunengijsvertellenalles? Suitable: 10% korting op de gehele collectie met de code 'teunengijs'☕ Koffiejongens: 2 x €5 korting op de eerste 2 orders van een abonnement met de code 'teunengijs' Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Nare Jongens Podcast 92 - Ballentent Special

Wat een ballententen! Bij het Nederlands elftal. Met die Van Gaal. Bij die emir op de tribune. Met die Minister van Shwals. Bij de NCTV. Met dat noodpakket. Bij FvD natuurlijk. Met die bitchfight. Gelukkig hadden we Jan Petat nog, om PVV-Kamerlid Martin Bosma een veer in zijn blanke behind te steken. Abonneren op de extra? Ga naar petjeaf.com/narejongens!