Je luistert live en online naar Radio 2

7.7
7.72
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Publieke Omroep

Tags

nos NPO

NPO Radio 2 is de best beluisterde radiozender van Nederland (met een marktaandeel rond de 16%). Enkele bekende programma's: Jan-Willem Start Op, Aan De Slag, Gijs 2.0, Stenders Platenbonanza, De Wild In De Middag, Wout2Day, Spijkers Met Koppen. Op een DAB+-radio kun je NPO Radio 2 ontvangen via kanaal 12 C / 227,36 MHz. De volgende omroepen zenden uit op NPO Radio 2: BNNVARA, AVROTROS, KRO-NCRV, EO, WNL en PowNed. Het nieuws wordt verzorgd door de NOS. Radio twee heeft een aantal bekende thema weken: Week van de jaren 60, de Week van de jaren 80, de Album top 100 aller tijden, De week van het Nederlandse lied, de Album 2 daagse en De Platenbonanza XXL. De slogan van Radio 2 luidt: Er is maar één NPO Radio 2.

Lees meer
  • Verversen in

S02E24: 'Smiling Arnesen slaat weer toe'

Geen fantastische week voor Feyenoord: een 0-1 nederlaag bij Vitesse. Toch zal Het Legioen hoopvol kijken naar de twee jonge aanwinsten die Frank Arnesen naar De Kuip haalde: Patrik Wålemark en Cole Bassett. Wat denken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond van de aanwinsten en hoe goed is Feyenoord nu daadwerkelijk? Zijn Ajax en PSV de concurrenten of zijn Vitesse en AZ dat? Martin Stoker maakte en geweldige nieuwe jingle voor de filmrubriek van Martijn en natuurlijk wordt de herstelde Mario Been weer aan de tand gevoeld.Filmtip: https://www.imdb.com/title/tt0118715/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Leeuw lult verder met Simon Keizer

Paul is terug vanaf zijn etage in Amsterdam, met een nieuw seizoen van de vernieuwde podcast. Deze week is Simon Keizer de podgast en Hans Kesting schuift aan als meeluller.  Paul, Simon en Hans spreken met Daan en Jeroen, dit stel hoopt een kindje te krijgen via een draagmoeder uit Canada en ze spreken met fotograaf Pieter Henket, live vanuit New York.  Natuurlijk is in dit vernieuwde seizoen Pauls moeder ook van de partij, zij heeft op 90 jarige leeftijd nog een airfryer gekocht!

Nare Jongens Podcast 47 - The Voice of Hagistan Special

In aflevering 47 van de Nare Jongens Podcast duiken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf in de wereld van de smeerpijpen en 'de vrouwtjes'. Ofwel: Omtzigt, Bergkamp, Hermans, Rutte, Soumaya Sahla, Thierry Baudet (om de donateurs weg te jagen) en alles en iedereen rond The Voice of Holland! Doneren? https://narejongens.backme.org