Je luistert live en online naar Only 80's Radio

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Thema Internet Radio

Tags

80's

Only 80's radio draait uitsluitend muziek uit de jaren 80.

Website: https://www.only80sradio.nl/

Lees meer
  • Verversen in


Kopen of knierten

Er is Sinterklaas gevierd, met de nodige moederlijke cadeau’s en algehele blunders. De organisatie van kopen, acceptabel dichten en eerlijk verdelen vergde net teveel hersenactiviteit. Wat ons indirect brengt op het grote probleem van de week: waarom geef je aan, pak ’m beet, bekers meeneemkoffie astronomische bedragen per maand uit, maar weiger je heel kniertig om je oude rottelefoon met zeventig barsten te vervangen? Alles over de algehele geldbeleving, dus. Een luisteraar heeft een nieuwe vriend, maar ook een dochter die graag wil dat ze niet uit logeren gaat, en de goeroe nam deze week afscheid van de Tweede Kamer, alwaar ze jarenlang de mic dropte.Iedereen verdient een mooie kerst! Daarom steunt Kruidvat het Armoedefonds. Stream Sing Along For Christmas, Doneer je kruidvat punten of Koop de Kruidvat Showergel voor maar €0,99 waarvan de opbrengst naar het armoedefonds zal gaan!Nieuw op SkyShowtime: Special Ops: Lioness sinds maandag 30 oktober. Abonneer nu voor €6,99 per maand, en mocht je nog twijfelen kan je altijd eerst 7 dagen gratis een proefabonnement afsluiten. Geproduceerd door: Tonny Media.Kijk hier de aflevering op Youtube Volg ons op Instagram Adverteren? [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Een blauwtje in China

Europa beklaagt zich bij China over oneerlijke handel en steun aan Rusland maar Beijing is niet erg onder de indruk. Te gast: oud-Chinacorrespondent Oscar Garschagen.See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Geknipte Gast met Olga Zuiderhoek

De grande dame van de Nederlandse film en televisie Olga Zuiderhoek staat de hele maand december weer met haar solovoorstelling in het theater. Als klein meisje wist Olga al dat ze op de planken wilde staan, ondanks haar verlegenheid. Ze vertelt in De Geknipte Gast over haar zelfbeeld, haar bijzondere ouders en de rijkdom van een grote liefde, ook al is die er niet meer.