Je luistert live en online naar Omroep Odrie

7.1
7.08
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

Aflevering 10 - De gruwelijke daden van Martin C.

Deze week neem ik jullie mee in het verhaal van Nederlands meest gevreesde Zedendelinquent. Martin C. Naast alle slachtoffers die hij heeft verkracht, aangerand, gestalkt en bedreigd, heeft hij ook een dodelijk slachtoffer gemaakt. De 13-jarige Sibine Jansons. Vandaag wil ik jullie heel graag meenemen in het verhaal achter dit verhaal. Over de gruwelijke moord op Sabine, over de talloze slachtoffers die Martin C heeft gemaakt. Luisteren jullie mee?

Viva La Vulva!

In de eerste aflevering gaan Marieke, Ellen en Anne-Marie meteen open en bloot met hun actuele kutstand: hoe staat ze erbij en wat vinden ze ervan? Ze vragen zich af waar de schaamte nou vandaan komt. Heeft onze opvoeding er iets mee te maken? Is het cultureel bepaald? Of creëren wij zelf onze schaamte? Anne-Marie haalt dé tip uit De Vagina Bijbel van Jen Gunter en De Ongestelde Vraag is voor vrouwenvoorvechtster Bep Ruting (69): “Zijn we er qua kutschaamte op vooruit gegaan?” Support the show: http://www.tijdschrift.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

'Vele miljoenen voor Malen en Raiola'

In de nieuwe Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf, bespreken chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax- en Oranje-volger Mike Verweij met presentator Kamran Ullah het laatste voetbalnieuws, met geregeld exclusieve nieuwtjes.