Je luistert live en online naar NPO Radio 2 Soul & Jazz

9
9
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Publieke Omroep

Tags

jazz

NPO 2 Sould And Jazz is een thema radio zender van de NPO. Het station is gestart in 2016. Het station draait volop Soul & Jazz, maar is ook aanwezig bij de bekende jazz festivals.

Lees meer
  • Verversen in

#386 - Interesseert me geen reet

Maarten⁠ wil Bill Clinton niet ontmoeten. Er is ophef over het verzet. Groeperingen ontkennen het bestaan ervan. Tom heeft het laatste politieke nieuws. En een aanbidder van Erdogan meldt zich.?? Luisterboek Oorlog Oekraïne? Luistertip: Je baan wordt afgepaktLuister tips? Coalitie op ramkoers: Valt kabinet?? BBB-aanhang valt Maarten lastig? Strijd tussen stad en plattelandColleges? Luisterboek China? College 21ste eeuw? Luisterboek Adolf Hitler?? Luisterboek VS na Koude Oorlog?? Kleine donatie? Nut van Geschiedenis? Meer luisterboeken? College Onze Welvaart? Maarten Community? Stuur een bericht? Twitter? InstagramShownotes✉️ Nieuwsbrief? Tom als dagvoorzitterVideo? Poetin in het nauw: tekort aan tanks? Theorie van Fukuyama? BBB-aanhang valt Maarten lastigSocial media?? Volg Tom?? Volg Maarten?? Ook een podcast maken?

Het verhaal over de Amsterdamse gifmoorden

Het bizarre verhaal rondom de dood van twee jonge jongens: Alfredo Bido Hernandez en Allan Perez Gonzalez.

'Pérez gaat de strijd bij Red Bull nooit winnen'

In Melbourne zullen alle ogen weer gericht zijn op beide Red Bull-coureurs. Was afgelopen race in Jeddah een incident of kan Sergio Pérez het Max Verstappen echt lastig gaan maken? Coureur Ho-Pin Tung en NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter blikken in deze aflevering vooruit op de Grand Prix van Australië.Vragen?Voor vragen of opmerkingen over De Boordradio kan je ons altijd mailen op [email protected] of je kan reageren via NUjij of Twitter.Je kunt je ook gratis abonneren op de De Boordradio-podcast. Dat kan via Apple Podcasts, Spotify of jouw favoriete podcast-app.GP-spelDenk jij meer verstand van Formule 1 te hebben dan Joost, Patrick, Ho-Pin en Bas? Doe mee aan het het leukste GP-Managerspel van Nederland! Daag de mannen en de rest van de luisteraars uit in de subleague van De Boordradio. Zoek onder 'vriendenleagues' op De Boordradio en meld je aan!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.