Je luistert live en online naar News Internetradio

9.2
9.2
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop
  • Verversen in

Rusland voor gevorderden - Hoofdstuk 7: Moermansk

In deze aflevering bezoekt Jelle de Sami nomaden in het hoge noorden van Rusland. Tijdens de tocht ernaartoe riskeert hij onbewust zijn leven, komt hij in contact met een geheelonthouder en wordt hij ontdooid met een pollepel. En Jelle vraagt zich hoe lang het harde leven van de Sami nog een toekomst heeft. ?? Voordat de Bom Valt: Dag 41Gebruik de code JELLE25 voor 25% korting op je eerste order exclusief op Bamigo.com.? Adverteren? advert[email protected] door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

B&B Afl 21: De 20ste kater van Hans en niet-OSM Tjerk ??

In deze aflevering hebben Timo, Till en Eva het over de entree van nieuwe logee Anne-Marie bij PaardenHans en de daarbij groeiende jaloezie binnen zijn B&B, Ted maakt kennis met Ben die volgens Tjerk niet OSM is, Denise en Dave lijken steeds dichter bij elkaar te komen terwijl Ben opnieuw zijn frikandellenhumor laat zien en Richard pakt zijn trouwalbum erbij wat voor een heuse tranentrekker zorgt.Laat een voiceberichtje voor ons achter op: https://vriendvandeshow.nl/realitycheckNeem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nare Jongens Podcast 76 - Huilie Huilie Special

Alleen maar jankerds in afl. 76 van de Nare Jongens Podcast. Dus dat werd een Huilie Huilie Special. Met Tim den Besten van de VPRO, Marc van den Oever van FDF, Eva van de BV Jinek en vele, vele anderen.