Missie 538 | Radio 538 - Live & Online luisteren

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

December

Tags

Kerst

"Missie 538" is een speciale actie-week die elk jaar in de week voor kerst plaatsvindt. In de Misse 538 week worden allerlei acties opgestart om zoveel mogelijk geld voor een goed doel te verzamelen. Zo kan er elk jaar geboden worden op unieke veilingen, aangeboden door vrienden van Radio 538.

Lees meer
  • Verversen in

#107 - Woekerend

In de ijzige kou zijn we blij dat we van ploeterende freelancers verworden zijn tot keiharde slavendrijvers. De boel op de burelen valt uit elkaar; tijd om verdeeldheid te zaaien en wantrouwen te voeden. Gijs is eindelijk rijk genoeg om een symbool van de linkse kerk te kopen en voelde zich schuldig bij de mondhygiënist. Teun wilde tijdens een afgedwongen borrel liefheid teruggeven maar zijn geestelijke gesteldheid liet het nauwelijks toe; de schouders hangen lager dan ooit. Hanneke viert de verjaardag van haar enige nog levende kind, maar klimt Teun nog uit het dal? Januari loopt ten einde dus Gijs sluit af met een van de rooftop-liedjes.? The Beatles - One After 909❤️ Insta: @teun.gijs? [email protected]? petje.af/teunengijsvertellenalles☕ De koffiejongens: Krijg met de code 'teunengijs' 2x €5 korting op de eerste 2 orders van een abonnement Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Nare Jongens Podcast 101 - Halve Zolen Special

Wat een land! Wat een mensen! Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf verbazen zich in de 101ste aflevering van de Nare Jongens Podcast over het halve zolen-gehalte onder de boven, naast en onder ons gestelden. Zoals: de oorlogshitsers, de straaljagersbelovers, de kakmadan, de vuilnismannenhaters, de kleine Mol en vele, vele anderen. Ook de gegarandeerd Gordonloze Bellen met Bassie-podcast en de podcast uit de Bassie en Jan Moskee ontvangen? Ga dan naar petjeaf.com/nare jongens.

#219 - donderdag 2 februari 2023

mediastorm / helmut schmidt / gehoorbescherming / minister wiersma / zonnepanelenonze sponsor: bamigo / code: weer20productie: meer van dit / [email protected] / muziek: keez groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.