Je luistert live en online naar Linda Radio

8.2
8.2
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop

Tags

pop

Linda Radio is een radiozender van Linda de Mol en is van start gegaan op 24 November 2019, als aanvulling op het magazine LINDA. Tot medio februari 2020 wordt uitsluitend muziek gedraaid, maar daarna is het de bedoeling dat er langzaam aan ook programma's worden toegevoegd. Tip! Luister ook: LINDA podcast

Website: https://www.linda.nl/
Twitter: https://twitter.com/lindanieuws
Instagram: https://www.instagram.com/linda/
Facebook: https://www.facebook.com/linda.nl/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCWC7Q-2GDq3qexVxcdWIJoQ
Plaats: hilversum

Lees meer
  • Verversen in

VERMOORD - Anne de Ruyter de Wildt

De moord op Anne de Ruyter de Wildt was een gebeurtenis die in de nacht van woensdag 30 april op donderdag 1 mei 1997 plaatsvond. Wie verantwoordelijk was voor deze misdaad? Dat hoor je in de nieuwste aflevering. 

'Arne Slot heeft een knap tactisch plan bedacht'

In de AD Voetbalpodcast bespreekt presentator Etienne Verhoeff met Mikos Gouka en Maarten Wijffels de eerste topper tussen PSV en Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 4-0. Ook de 9-0 zege van Ajax op Cambuur komt aan bod, net als aanstekers en plastic bierglazen en Fred Grim. Het gesprek bij PSV was na afloop het wisselbeleid van Schmidt. Madueke begon op de bank en Gakpo werd na ruim zestig minuten gewisseld in Eindhoven door zijn trainer. Mikos Gouka: 'Als je ziet hoe er gereageerd wordt op de wissel van Gakpo door de fans...Trainers roepen altijd dat je het publiek mee moet krijgen. Maar als de fans zich tegen de trainer keren, zoals nu, is dat in het voordeel van de tegenstander. Bij Feyenoord vonden ze het niet vervelend dat Gakpo naar de kant ging.' Dat psychologische effect van beginnen met je beste spelers of Gakpo vroeg wisselen, lijkt Schmidt niet te hebben meegenomen in zijn plannen. Wijffels:  'Vorige week in Alkmaar is Schmidt de wisselkoning en nu deugt er helemaal niets van. Dat is allebei overdreven, maar hij neemt die psychologie niet mee. Dat kan voor spelers zelf ook een rol gaan spelen. Ze moeten wel willen begrijpen wat je bedoelingen zijn.' Feyenoord speelde tegen PSV met een ander systeem. En met succes. Maar de selectie van de Rotterdammers is niet breed. Kan de ploeg van Slot drie wedstrijden in de week vol blijven houden? 'Alle trainers van Feyenoord voor Slot wilden zwaarder trainen of meer doen. Dat zie je ook in de docu over Feyenoord', vertelt Mikos Gouka. 'De medische staf hield het dan tegen. Bij Slot trainen ze wel harder en vooralsnog zijn ze wel sterk en ziet het er goed uit. Je kunt altijd tegen een blessure aanlopen zoals bij Pedersen. Daar kan Feyenoord er niet veel van hebben.' Ajax, aanstekers en geil voor de goal Verder bespreken de drie de 9-0 zege van Ajax op Cambuur Leeuwarden en vooral ook de manier van spelen van Friezen. Trainer Ten Hag eist van de selectie dat ze zich iedere wedstrijd 100% inspannen. Wijffels: 'Ik denk dat Ajax zomaar eens zes wedstrijden heeft dit seizoen die ze met minimaal 7-0 moeten winnen.' 'Sporting Lissabon verdedigde net zo slecht als Cambuur', reageert Gouka. Aanstekers en bierdouches zorgden ervoor dat het duel van FC Utrecht werd gestaakt. Maar heeft het zin om dat duel te staken? Fred Grim laat Willem II weer voetballen. Is hij als trainer onderschat? En van wie komt de uitspraak 'geil voor de goal' zijn? Je hoort het in een nieuwe AD Voetbalpodcast. Iedere werkdag is er een nieuwe aflevering. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

'Ik had Van Aert die regenboogtrui wel gegund vandaag'

Via een ouderwets klinkende telefoonverbinding heeft Hidde contact met Thijs en Theo. Ze bespreken in deze podcast van In Het Wiel de WK Tijdrit van de mannen vandaag. Ganna pakt goud na een mooi ingedeelde race. Van Aert pakt weer zilver en Evenepoel is de tweede Belg van de dag. Een korte terugblik op een discipline die de afgelopen jaren steeds leuker is geworden om naar te kijken, aldus Thijs. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.