Je luistert live en online naar KX Radio

9.7
9.67
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop

Tags

pop
  • Verversen in

Nare Jongens Podcast 48 - Better Sound Special

Aflevering 48 van de Nare Jongens had in het teken moeten staan van het betere geluid. Maar het werd een zootje, met hoofdrollen voor Soumaya 'Sasa' Sahla, Frits 'Geile beer' Bolkestein, Sophie 'Amateur' Hermans, Hans 'Gladjakker' Nijenhuis, de Marmot, Sigrid de Vrieskist en Sanne Huilebalk de Vries. Plus: een volgelulde plaspauze van Bastiaan P. Paternotte. Doneren? https://narejongens.backme.org

S02E25: 'Zonder Wim Jansen had Feyenoord misschien niet eens meer bestaan'

Vanaf een bijzondere locatie nemen Martijn Krabbendam en Michel van Egmond deze week de podcast op: het huis van Sjoerd. Daar ging het over de wedstrijd bij NEC (1-4) en de eventuele aankoop Jorrit Hendrix, maar kwam het belangrijkste en trieste nieuws live in de podcast binnen: Feyenoord-icoon Wim Jansen is op 75-jarige leeftijd overleden. Krabbendam en Van Egmond staan er op het einde van de podcast uitgebreid bij stil.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californiƫ op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

19: Angst in het criminele milieu door liquidatie van aartsrivaal van Taghi

In het criminele milieu wordt met angst gekeken naar de liquidatie van een aartsrivaal van Taghi in Spanje, Ebrahim Buzhu. Hij was de eerste die de politie in 2015 op het spoor van Taghi zetten. Gold hier ook: wie praat die gaat? Paul Vugts en Wouter Laumans vertellen ook over de zorgen van justitie over uitbraakplannen van Ridouan Taghi, bleek tijdens de strafzaak tegen zijn neef en advocaat Youssef Taghi. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.