Je luistert live en online naar Kink Indie

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Kink Indie radio is een online radio station van Kink. Uiteraard helemaal gericht op indie muziek. Indie is een stijl die zich afzet tegen de commerciele muziek en is vaak tegen experimenteel /underground aan. "Indie" staat dus eigenlijk voor independent - onafhankelijk. Indie muziek wordt vaak niet in grote, dure studio's opgenomen, maar gewoon thuis "op zolder". Er zijn uiteraard enkele indie bands inmiddels wel echt een groot commercieel succes, zoals Alice in Chains, Nirvana en Pearl Jam. Hier luister je uiteraard rechtsreeks en online naar de live radio stream van Kink Indie !

Lees meer
  • Verversen in

#107 - Woekerend

In de ijzige kou zijn we blij dat we van ploeterende freelancers verworden zijn tot keiharde slavendrijvers. De boel op de burelen valt uit elkaar; tijd om verdeeldheid te zaaien en wantrouwen te voeden. Gijs is eindelijk rijk genoeg om een symbool van de linkse kerk te kopen en voelde zich schuldig bij de mondhygiënist. Teun wilde tijdens een afgedwongen borrel liefheid teruggeven maar zijn geestelijke gesteldheid liet het nauwelijks toe; de schouders hangen lager dan ooit. Hanneke viert de verjaardag van haar enige nog levende kind, maar klimt Teun nog uit het dal? Januari loopt ten einde dus Gijs sluit af met een van de rooftop-liedjes.? The Beatles - One After 909❤️ Insta: @teun.gijs? [email protected]? petje.af/teunengijsvertellenalles☕ De koffiejongens: Krijg met de code 'teunengijs' 2x €5 korting op de eerste 2 orders van een abonnement Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Nare Jongens Podcast 101 - Halve Zolen Special

Wat een land! Wat een mensen! Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf verbazen zich in de 101ste aflevering van de Nare Jongens Podcast over het halve zolen-gehalte onder de boven, naast en onder ons gestelden. Zoals: de oorlogshitsers, de straaljagersbelovers, de kakmadan, de vuilnismannenhaters, de kleine Mol en vele, vele anderen. Ook de gegarandeerd Gordonloze Bellen met Bassie-podcast en de podcast uit de Bassie en Jan Moskee ontvangen? Ga dan naar petjeaf.com/nare jongens.

#219 - donderdag 2 februari 2023

mediastorm / helmut schmidt / gehoorbescherming / minister wiersma / zonnepanelenonze sponsor: bamigo / code: weer20productie: meer van dit / [email protected] / muziek: keez groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.