Je luistert live en online naar Kink DNA Radio

9
9
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Rock

KINK DNA is gestart op 1 Mei 2019. Op kink dna radio hoor je non stop punk, grunge, indiepop van de jaren 70 t/m 2011: het jaar waarin Kink FM stopte met uitzenden; de muziek uit je jeugd, de muziek die de weg baande, de muziek die wars was van conventies. Nirvana, David Bowie, Arctic Monkeys, Blur, Radiohead, Tool, Beck, Joy Division: je hoort ze allemaal op KINK DNA. Het grote verschil met KINK FM is dus dat je op KINK ook "alternatieve rock van vandaag" hoort, terwijl je op KINK DNA uitsluitend de classics hoort.

Lees meer
  • Verversen in

Week 50

Westerse tanks betreden het slagveld, Poetin heeft plateauzolen aan en: valt Rusland straks uit elkaar? En in gesprek met correspondent Kim Deen over de rol van Duitsland in deze oorlog. ?? Yuri Dud in gesprek met Oskar Kuchera? Yuri Dud in gesprek met Mascha Gessen ? Kaartjes voor de podcast in De Balie? Valentijnsdag met Holzkern? Adverteren? Mail naar [email protected]? Contact met de redactie: [email protected]✨ Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

#107 - Woekerend

In de ijzige kou zijn we blij dat we van ploeterende freelancers verworden zijn tot keiharde slavendrijvers. De boel op de burelen valt uit elkaar; tijd om verdeeldheid te zaaien en wantrouwen te voeden. Gijs is eindelijk rijk genoeg om een symbool van de linkse kerk te kopen en voelde zich schuldig bij de mondhygiënist. Teun wilde tijdens een afgedwongen borrel liefheid teruggeven maar zijn geestelijke gesteldheid liet het nauwelijks toe; de schouders hangen lager dan ooit. Hanneke viert de verjaardag van haar enige nog levende kind, maar klimt Teun nog uit het dal? Januari loopt ten einde dus Gijs sluit af met een van de rooftop-liedjes.? The Beatles - One After 909❤️ Insta: @teun.gijs? [email protected]? petje.af/teunengijsvertellenalles☕ De koffiejongens: Krijg met de code 'teunengijs' 2x €5 korting op de eerste 2 orders van een abonnement Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Nare Jongens Podcast 101 - Halve Zolen Special

Wat een land! Wat een mensen! Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf verbazen zich in de 101ste aflevering van de Nare Jongens Podcast over het halve zolen-gehalte onder de boven, naast en onder ons gestelden. Zoals: de oorlogshitsers, de straaljagersbelovers, de kakmadan, de vuilnismannenhaters, de kleine Mol en vele, vele anderen. Ook de gegarandeerd Gordonloze Bellen met Bassie-podcast en de podcast uit de Bassie en Jan Moskee ontvangen? Ga dan naar petjeaf.com/nare jongens.