Je luistert live en online naar KINK

9.7
9.71
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop

KINK Radio draait voornamelijk alternatieve muziek. KINK bestond eerst tussen 1995-2011 (onder de naam Kink FM) en verdween daarna een tijd, om op 1 februari 2019 terug te keren. KINK is sinds 2019 ook op DAB te beluisteren. Radio-DJ Michiel Veenstra is als programmadirecteur aangesteld. Tegenwoordig richt KINK zich met name op: alternatieve hiphop, dance en metal.

Plaats: Hilversum

Lees meer
  • Verversen in

Het verhaal van Hanno van Mil

Deze week vertel ik jullie over de raadselachtige verdwijning van Hanno van Mil. Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Storytel. Wil je 30 dagen gratis Storytel proberen? Beluister en bekijk nu meer dan 300.000 luisterboeken en e-books via: story.tel/crimetok Wil je proberen te ontsnappen uit de interactie escaperoom 'Het Stephen King Museum'? Via deze link kun je vanaf 15 dec 2022 t/m 15 januari 2023 spelen: https://stephenking.sherlocked.nl/

Podcast De Oranjewinter met Rob Kemps, woensdag 7 december 2022

Johan, Wilfred, René en Rob Kemps bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het optreden van Gordon bij Op1, de docu van Harry en Meghan en Rob over zijn ervaringen met Matthijs van Nieuwkerk.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Podcast De Oranjewinter met Britt Dekker, donderdag 8 december 2022

Johan, Wilfred, René en Britt Dekker bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de persconferentie van Louis van Gaal, de situatie van Ronaldo en een nieuwe column van Marcel van Roosmalen.See omnystudio.com/listener for privacy information.