Je luistert live en online naar Joe Radio - All the way

7.5
7.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop

Tags

80's 90's

Joe Radio (Nederland), is het "broertje" van Q-Music. Joe bestaat in Belgie al 10 jaar en is in Nederland gestart op 1 April 2019. Joe - All The way - richt zich op de frisse veertiger en draait herkenbare hitmuziek ("eighties, tot nu"). Joe Radio is alleen digitaal te luisteren, dus (nog) niet via de FM / DAB. Erik van Roekel, die in het weekend te horen is op Qmusic, gaat de ochtendshow van Joe voor zijn rekening nemen. Elke werkdag tussen 7 en 9 uur is hij te horen op de nieuwe zender. Joe is eigendom van de Persgroep.

Website: https://www.joe.nl

Lees meer
  • Verversen in

VERMOORD - Mariëlla de Geus

Gelukkig nieuwjaar lieve misdaad jongens en meiden! In deze eerste aflevering van 2022 nemen we jullie mee naar Gouda, waar de hele Goudse gemeenschap in 2001 wordt opgeschrikt door de moord op de jonge studente Mariëlla de Geus. 

#3 Een goedkope B-film

Als het onderzoek naar de aanslag in Roermond totaal is vastgelopen, komt er ineens bericht uit België. Er is iets vreemds gebeurd in een bos. Iets wat, zoals het Limburgs Dagblad het later beschrijft,‘doet denken aan een goedkope B-film’. Het leidt tot de grootste klopjacht uit de Nederlandse geschiedenis. Frans Pollux spreekt onder meer met de held van de dag.