Je luistert live en online naar Joe Radio - All the way

7.5
7.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop

Tags

80's 90's

Joe Radio (Nederland), is het "broertje" van Q-Music. Joe bestaat in Belgie al 10 jaar en is in Nederland gestart op 1 April 2019. Joe - All The way - richt zich op de frisse veertiger en draait herkenbare hitmuziek ("eighties, tot nu"). Joe Radio is alleen digitaal te luisteren, dus (nog) niet via de FM / DAB. Erik van Roekel, die in het weekend te horen is op Qmusic, gaat de ochtendshow van Joe voor zijn rekening nemen. Elke werkdag tussen 7 en 9 uur is hij te horen op de nieuwe zender. Joe is eigendom van de Persgroep.

Website: https://www.joe.nl

Lees meer
  • Verversen in

#70 - Auto

Maarten van Rossem en Tom Jessen trappen de langverwachte podcast over de auto af. Met aandacht voor de T-Ford en de lopende band. Komisch genoeg worden beide heren bijna omver gereden door een groot, rijdend kasteel. Maarten vertelt Tom wat hij vond van zijn deelname aan boerderij van Dorst. Hij legt ook uit waarom hij geen poot uitstak en niet bleef slapen. Geproduceerd door t-talks. Luisterboek: https://bit.ly/3uTRkhh. Telegram-groep: https://bit.ly/36mn4l2.

Podcast Veronica Inside, maandag 20 september 2021

See omnystudio.com/listener for privacy information.

S02E07 Roze Wolkeditie: 'Nu ben ik ook om hoor'

Stem op ons voor de podcastawards van BNR: podcastawards.nl/stem. Natuurlijk gaat het deze week over de 0-4 overwinning in Eindhoven, bespreken we hoe de theatershow was en zijn alle rubrieken weer in ere hersteld. Kortom: een bomvolle topshow van Radio Oranje in coronatijd of de vuurtoren in dichte mist. See omnystudio.com/listener for privacy information.