Je luistert live en online naar JammFM

9
9
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop

Tags

pop

Jamm FM Radio is de nummer 1 voor het Nederlands en Engelstalig publiek voor de gehele Costa del Sol. JammFM draait 24/7 de lekkerste 80s 90s en de hits van nu!

Website: https://www.jammfmradio.com/
Instagram: https://www.instagram.com/jammfmradio
Facebook: https://www.facebook.com/JammfmRadio/

Lees meer
  • Verversen in

Het verhaal van Gerrit-Jan Heijn

Deze week gaat de podcast over een van de meest bekende ontvoeringen uit de Nederlandse geschiedenis: de ontvoering en de moord op Gerrit-Jan Heijn. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Cold Case Wies Hensen 4: De onbekende man

De dader in de zaak Wies Hensen liet mogelijk belangrijke sporen achter. Daardoor kon het DNA-profiel van een vermoedelijke dader worden veiliggesteld. Zit de juiste match tussen de ruim 160 tips die inmiddels zijn binnengekomen?Het is nooit te laat om te praten. Tips doorgeven over cold case Wies Hensen kan nog steeds! Bel direct de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.Je kunt je verhaal ook vertrouwelijk kwijt bij het Team Criminele Inlichtingen. Voor deze zaak is een speciaal telefoonnummer beschikbaar: 040-2056466Stuur je liever een mail? Mailen kan naar [email protected] beloning in de zaak is verhoogd naar 30.000 euro. Je helpt ons ook door deze gratis podcast te luisteren, er over te praten en hem te delen.

'Zoveelste meesterwerk van Erik ten Hag'

Ajax is het nieuwe Champions League seizoen overtuigend begonnen. In Lissabon werd met 1-5 gewonnen van Sporting. Mede dankzij vier goals van Sébastien Haller. In de AD Voetbalpodcast blikken Maarten Wijffels en presentator Etienne Verhoeff terug op het duel, kijken ze vooruit naar de andere Europese wedstrijden en een update uit Den Haag. Vooraf waren er nog wat twijfels rondom Ajax. Is de ploeg al in de vorm? Kunnen ze zonder Klaassen in Portugal? 'Hoe Ajax begon met drukzetten, soms met zeven man rondom de zestien van Sporting, dat deden ze echt geweldig. Ze zijn in het Portugal natuurlijk niet gewend, maar toch. Enige puntje van kritiek: de keeper. Daar hebben ze wel een probleem', begint Maarten Wijffels. Ajax begon met Berghuis op 10 als vervanger van de geblesseerde Klaassen en Anthony speelde op de vertrouwde rechtsbuitenplek. Wijffels: 'Wat zou die Anthony nou waard zijn? Balletje buitenkant voet voorgeven. Schitterend. Ploegen als City of Chelsea zien dit ook. Als Madueke al 40 miljoen waard zou zijn, is Anthony dan 80 miljoen?' De manier waarom Ajax speelde leverde Ten Hag weer nieuwe mogelijkheden op in het elftal. Je zou bijna denken dat de coach straks keuzestress heeft. 'Laten we nou stoppen met spreken over een A en een B team. Dat is niet meer in het huidige voetbal en zeker niet bij Ajax. Ze hebben 16, 17 spelers die mee kunnen doen in plaats van 12 of 13 spelers. Laten we daar blij mee zijn, zodat ze lang mee kunnen doen in Europa. En laten we dat hopen voor alle Nederlandse ploegen.' Over die andere ploegen spreken ze ook. PSV speelt vanavond in de Europa League, AZ en Vitesse in de Conference League. En Wijffels kijkt met een schuin oog naar het weekend. Dan speelt PSV tegen Feyenoord en Ajax tegen Cambuur Leeuwarden. Verder aandacht voor de Haagse voetbalsoap. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.