Je luistert live en online naar Intense Radio

7.8
7.75
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Dance / House

Tags

house
  • Verversen in

Het verhaal van Louis Sévèke

Deze week vertel ik (met enige zenuwen) jullie over de moord op activist Louis Sévèke. De moord werd een van de grootste politieonderzoeken in de Nederlandse geschiedenis want lange tijd bleef de dader onbekend.

#55 - Bleekselderij

Bleekselderij, wat valt daar nou over te zeggen? Heel veel, vinden Teun en Yvette. De groente behoort natuurlijk tot de heilige drie-eenheid van de stoof. En bleekselderijblokjes zijn de crunchy ijsklontjes in je salade. Wat kan je er nog meer mee? Halveren, blancheren, grillen of bakken - je hoort het in Etenstijd!Onze sponsors:De koffiejongens: Krijg met de code 'etenstijd!' 2x €5 euro korting op de eerste 2 orders van een abonnementMuziek en montage: Keez GroentemanInstagram: @etenstijd_ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

S7 Afl 5 André van der Braak

Ervaring voor Beginners is een podcast-serie waarin Theo Maassen (Oegstgeest, 1966) exact 60 minuten praat met makers over de kunst van het maken. In deze aflevering: André van der Braak (Amsterdam, 1963) filosoof en zenleraar. Over de kunst te resoneren met de tienduizend dingen. “Het is een verlangen om op weg te gaan naar ik weet niet waar om op zoek te gaan naar ik weet niet wat.” De opname was op 22 december 2022.