Grunniger 1000 | Live Radio RTV Noord - Grunniger doezend

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Kerstmuziek

Tags

Groningen pop

Ook Groningen / Noord Nederland heeft zijn eigen top 1000! Ofwel: Wat Grunn mooi vindt. Samengesteld door de Groningers. De "Grunniger doezend". De lijst bevat regionale muziek, maar ook gewoon de internationale toppers. De groninger top 1000 wordt uitgezonden van Eerste kerstdag 06.00 tot en met oudjaarsdag 18.00.

Lees meer
  • Verversen in

#119 - Amerikaanse hoogmoed

De Amerikanen zouden het wel even fiksen. Voor een 'zacht prijsje' zouden ze de democratie in de wereld herstellen. Maar werkelijk alles gaat mis. Maarten van Rossem en Tom Jessen bespreken de afbrokkelende Amerikaanse macht. Daarbij krijgt Donald Trump voor het eerst een compliment. Geproduceerd door t-talks. ? Extra Live Podcast: 5 april 2022 ? Luisterboek Lenin & Stalin ? Luisterboek Supermachten ? Praat door met fans ? Stuur een bericht ? Twitter ? Instagram Shownotes ? Kijken: Lezing Maarten over Angst & Onheil ? Kijken: Maarten over Capitool Bestorming ? Kijken: College Neoliberalisme Playlists ? Populisme ? Tweede Wereldoorlog ? Thierry Baudet ? China ? Corona

Het verhaal van Hugo Bootsma

In deze podcast vertel ik jullie over de moord op Hugo Bootsma, de hardwerkende en sociale 46-jarige man die vermoord werd en van wie de moord tot op heden nooit opgelost is.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S02E24: 'Smiling Arnesen slaat weer toe'

Stem voor de Gouden Radioring: https://rr2021.avrotros.nl/#/categorie/podcastGeen fantastische week voor Feyenoord: een 0-1 nederlaag bij Vitesse. Toch zal Het Legioen hoopvol kijken naar de twee jonge aanwinsten die Frank Arnesen naar De Kuip haalde: Patrik Wålemark en Cole Bassett. Wat denken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond van de aanwinsten en hoe goed is Feyenoord nu daadwerkelijk? Zijn Ajax en PSV de concurrenten of zijn Vitesse en AZ dat? Martin Stoker maakte en geweldige nieuwe jingle voor de filmrubriek van Martijn en natuurlijk wordt de herstelde Mario Been weer aan de tand gevoeld.Filmtip: https://www.imdb.com/title/tt0118715/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.