He luistert online de Foute 1500 | foute uur - Qmusic

10
10
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Publieke Omroep

Tags

De foute 1500 is te horen op Q-music van Maandag 22 Juni t/m Vrijdag 26 Juni. De foute 1500 bestaat uit de meest foute, maar oh zo lekkere nummers. Eigenlijk dus echte Guilty Pleasures. Normaal heeft Q-music elk jaar een top 500, maar omdat het foute uur nu 15 jaar bestaat, wordt dit gevierd met een top 1500. Voor de Foute 1500 kwam een recordaantal van 250.000 stemmen binnen. Afgelopen jaar stond Snollebollekes, op nummer één met 'Links, Rechts'.

Lees meer
  • Verversen in

Rusland voor gevorderden - Hoofdstuk 8: Dieren

? Adverteren? [email protected] door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

B&B Afl 25: Over de grenzen van Astrid heen met Chris Bergström ?

Het moment is dan eindelijk daar: Harmjan gaat kilometers over de grenzen van Astrid heen. Dit shockerende moment bespreken we met podcastmaker Chris Bergström van Man Man Man de Podcast. Want wat gebeurde daar nou precies? Waarom was de camera er weer niet bij? En had de hond van Richard nou een dildo in haar bek? Dat en nog veel meer in deze extra lange aflevering om het einde van week 5 te vieren.Luister hier naar de podcast van Chris op Podimo.Probeer nu BookBeat 45 dagen gratis via deze link.Laat een voiceberichtje voor ons achter op: https://vriendvandeshow.nl/realitycheckNeem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcastZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

59. Een mummie: Dorian Corey

Wanneer Lois Taylor in oktober 1993 de kledingkast van haar overleden vriendin en wereldberoemde drag artiest Dorian Corey opent, vindt ze tussen de boa's, veren, glitterstof en extravagante kleding een mysterieus pakket. Te zwaar om op te tillen, en het ruikt ook niet al te fris. Wat is hier gebeurd, welk geheim heeft Dorian meegenomen in haar graf, en valt het nog te ontrafelen?