Je luistert live en online naar radio Exxact Barendrecht

10
10
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in


Nare Jongens Podcast 135 - Dieren Special

Renée de Haan (over Wopke Hoekstra). Liane den Haan en zakken vúllen in plaats van legen. Porno Heintje van Omtzigts NSC. Gróte complimenten voor Harry Mens, Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. Goed nieuws over Talpa-aanwinst 'Goed Nieuws Vandaag'. En ook verder was het een dolle beestenboel, mede dankzij de woede van Paternotte en de vrolijkheid van Dijkgraaf. Ook de twee wekelijkse extra's ontvangen? Melden dan op https://petjeaf.com/narejongens

Week 32, Jaar 2

In deze aflevering: hevige strijd aan het front, maar geen vooruitgang. Een groep Russen staat te zwaaien met vlaggen op het Rode Plein maar weet niet waarom. En: in gesprek met Tommy Wieringa over het oorlogsverleden van Oekraïne. ?️ Stuk Anke van der Meer in Trouw? Gebruik code JELLE20 voor 20% korting op de eerste bestelling bij Bamigo.com? Adverteren? Mail naar [email protected]? Contact met de redactie: [email protected]✨ Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#137 - Bloedchagrijnig

Is het nou zo erg om een beetje gegaslight te worden? Natural born gaslighter Gijs denkt van niet. Teun is van verlept kasplantje getransformeerd in een herboren man in double denim. Toch ziet Gijs hem liever in een ander standje. Toen de vrouw van huis was en de dochters wegkeken bleek de vuilniszak weer het breekpunt van opruimer Teun. Hanneke vindt het wel welletjes op de A12 en ziet een nieuwe tv-carrière gloren. We sluiten af met het stiefkindje van The White Album.? Good Night - The Beatles❤️ Insta: @teun.gijs? [email protected]? petje.af/teunengijsvertellenalles? Studygo: Klik op de link en ontvang 20% korting op een abonnement (geldig t/m 16 oktober)?️ Matt Sleeps: Ga naar mattsleeps.com en krijg met de code 'teunengijs' 10% korting op de gehele collectie! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.