Je luistert live en online naar Evergreen Top 1000 - Radio 5

9
9
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Kerstmuziek

De Evergreen top 1000 wordt elk jaar georganiseerd door Radio 5. In 2021 wordt deze uitgezonden van maandag 22 t/m vrijdag 26 november 2021. En wat is een Evergreen? Een liedje dat dwars door alle tijden en lagen van de bevolking populair is en blijft. De uitzending is dagelijks tussen 06:00 en 20:00

Lees meer
  • Verversen in

#27 De eerste zeldzaamheid!

Wat een routineklus voor Arjan moest worden, werd een onverwachts spektakel. In een zoektocht naar mezen in de duinen van Wassenaar hoort Arjan op nog geen 5 meter van de parkeerplaats een 'smakkend' geluid. Hij weet het direct zeker: dit is een zeldzaamheid. Een primeur voor de Vogelspotcast! Het blijkt om een bruine boszanger te gaan, een dwaalgast uit Siberië. Als kers op de taart sluit Arjan's vroegere vogelmentor Vincent ook nog even aan. Kortom: een aflevering vol spektakel!

Aflevering 5: Het gaat exploderen

Ludwich van Mulier steunde het militaire regime in de jaren ‘80. Romeo Hoost verzette zich tegen hen. Hoe verhouden zij zich tot elkaar? En wat weten zij over de aanslag in Rijswijk? Presentatie: Anna KorterinkProductie: Mirjam van ZuidamMontage: Jan Paul de BondtMuziek: Rufus van BaardwijkZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S02E17: 'Arnesen wil pas in de winterstop over contract praten'

Europese overwintering, een punt in Enschede en Heracles werd met 2-1 verslagen. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken de week die achter Feyenoord ligt, maar er zijn natuurlijk ook weer duizend andere dingen te bespreken. Het contract van Frank Arnesen bijvoorbeeld of de eerste echte fout van Arne Slot. En uiteraard vallen de miljoenen luisteraars weer in de prijzen en wordt Ja Hallo Met Mario gebeld. Er is ook speciale aandacht voor Christian Gyan, die ongeneeslijk ziek is.  Links Dick Voormekaar-recensie van Marcel van Roosmalen in Krokante Leesmap: https://open.spotify.com/episode/4kz0kCbCKuCW1fTeMMHYHz?si=147dd966aa9c4d02 Kerstkaart: https://studiosoph.nl/product/dick-voormekaar-podcast/ Lee Towers - Kerst in Rotterdam https://open.spotify.com/track/7vyfbI5ljWhCNgKUzNYgTS?si=d640f2f49c214fd3 Oh Arne (introtune): https://open.spotify.com/track/01Ks5UXwiHAI6Rc5uz1lih?si=aa0b5f62e627424c ------- Volg ons op Twitter en Instagram.  See omnystudio.com/listener for privacy information.