EK Voetbal - 2021 | Live radio verslag

7.7
7.67
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Publieke Omroep

Tags

Het EK 2021 volg je live via de radio. Officieel is de naam van het toernooi overigens: UEFA Euro 2020 - maar in verband met Corona is het toernooi verplaatst naar 2021. Het EK duurt van 11 juni 2021 t/m 11 Juli 2021. Wanneer moet Nederland voetballen / spelen? De eerstvolgende wedstrijd van Oranje is op zondag 27 Juni om 18:00.

Lees meer
  • Verversen in

Nare Jongens Podcast 84 - Media Special

Een ramvolle Nare Jongens Podcast. Met Remkes' rapport. Kaags witwaswoede. Vullings' rubberen ruggegraat. Verhofstadts waanzin. Seners verzoeknummer. Jineks ommezwaai. Linda's kleutergedrag. En Bas' liefdesverklaring. Abonneren op de extra's? petjeaf.com/narejongens

Het verhaal van Ineke Fleurke

Het verhaal over de verdwijning van Ineke Fleurke

#45 Op weg naar Texel

Oktober. De favoriete vogelmaand van Arjan is aangebroken en om dat goed te benutten gaan we naar Texel. Maar voor we daar aankomen zijn er op de weg daar naar toe nog een aantal spannende plekken om te bekijken. Het is ook nog eens heel spannend weer en dat betekent; kans op zeldzaamheisjes!Extra afleveringen en meer? Wordt lid van de Vogelspotcast community en steun ons in het maken van de podcast. Maar je krijgt er een hoop voor terug! Kijk op www.petjeaf.com/vogelspotcast Alvast heel erg bedankt voor je steun!De soundtrack is gemaakt door S10 en Sim Fane.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californiƫ op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.