Je luistert live en online naar Efteling Radio

9.1
9.14
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

Nare Jongens Podcast 35 - Feest Special

Aflevering 35 van de Nare Jongens Podcast bevat ook nog wat feestelijkheden. Naast Hugo de Jonge, naast de tweedeling in de maatschappij, naast de kruiperige publieke omroepen (inclusief PowNed), naast de is Bas Paternottes vergetelheid geraakte wingback Denzel Dinges. Wat dan? Nou, Martien en Jan die genomineerd zijn voor de NS Publieksprijs natuurlijk!

S02E11: 'Ik denk dat Feyenoord de Klassieker wint'

Terug van weggeweest. Er is veel te bespreken in De Huismeester, die aan werd gevallen door hooligans. Natuurlijk komen de overwinningen in Europa en in de Eredivisie aan bod. Maar er is ook weer een nieuwe hit van Kevin Stageline! Deze keer wordt een muzikale ode gebracht aan Mario Been! We vragen hem in Ja Hallo Met Mario om zijn mening. Het gaat verder over Steven Berghuis, die respect krijgt van Martijn en Michel. Maar ook over 19 december, de Klassieker: 'Ik denk dat Feyenoord de Klassieker wint', zei Martijn.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

‘Ongelooflijk hoe Max Verstappen er de laatste tijd bovenop zit’

Het was nagelbijten tot en met de laatste ronde in Austin. Max Verstappen deed met zijn overwinning op het Circuit of the Americas uitstekende zaken in de strijd om de wereldtitel. Verslaggever Erik van Haren en voormalig Formule 1-coureur Christijan Albers kijken terug op de race, de gekozen strategie, de kracht van Max Verstappen en Lewis Hamilton én de verschillen tussen Red Bull en Mercedes. Ook genoten beide heren van de unieke sfeer in Texas.