Drentse 1000 | Live Radio RTV Drenthe - Live & Online luisteren

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Kerstmuziek

Tags

Drenthe pop

Sinds 2021 zend ook de provincie Drenthe een top 1000 uit! Van Eerste Kerstdag tot en met Oudejaarsdag, 25 tot en met 31 december. Uiteraard veel regionale hits, maar ook Nirvana, Madonna en Metallica zijn vertegenwoordigd.

Lees meer
  • Verversen in

De Leeuw lult verder met Simon Keizer

Paul is terug vanaf zijn etage in Amsterdam, met een nieuw seizoen van de vernieuwde podcast. Deze week is Simon Keizer de podgast en Hans Kesting schuift aan als meeluller.  Paul, Simon en Hans spreken met Daan en Jeroen, dit stel hoopt een kindje te krijgen via een draagmoeder uit Canada en ze spreken met fotograaf Pieter Henket, live vanuit New York.  Natuurlijk is in dit vernieuwde seizoen Pauls moeder ook van de partij, zij heeft op 90 jarige leeftijd nog een airfryer gekocht!

#119 - Amerikaanse hoogmoed

De Amerikanen zouden het wel even fiksen. Voor een 'zacht prijsje' zouden ze de democratie in de wereld herstellen. Maar werkelijk alles gaat mis. Maarten van Rossem en Tom Jessen bespreken de afbrokkelende Amerikaanse macht. Daarbij krijgt Donald Trump voor het eerst een compliment. Geproduceerd door t-talks. ? Extra Live Podcast: 5 april 2022 ? Luisterboek Lenin & Stalin ? Luisterboek Supermachten ? Praat door met fans ? Stuur een bericht ? Twitter ? Instagram Shownotes ? Kijken: Lezing Maarten over Angst & Onheil ? Kijken: Maarten over Capitool Bestorming ? Kijken: College Neoliberalisme Playlists ? Populisme ? Tweede Wereldoorlog ? Thierry Baudet ? China ? Corona

Het verhaal van Hugo Bootsma

In deze podcast vertel ik jullie over de moord op Hugo Bootsma, de hardwerkende en sociale 46-jarige man die vermoord werd en van wie de moord tot op heden nooit opgelost is.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.