Je luistert live en online naar db962 Dance Radio

7.8
7.75
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Dance / House

Tags

Dance

De muziek van db962 is voor iedere liefhebber van ‘Dance Music’, van alle decennia sinds 1970. db962 richt zich in hoofdzaak op de nieuwste dancemuziek met het credo ‘Tomorrow’s Music Today’ en geeft daarnaast, gedoseerd, een knipoog naar de dancemuziek uit het verleden… De vaste base db962 Dj’s (onder wie ex-Radio Decibel Jocks) zijn: René de Leeuw, Ruud Huisman, Robb St. Johann, Remco Bus, Lieuwe de Beuker, Ric Walters, Remco Touwtje, Gerrit van der Kolk en Alex van der Velde. Iedere vrijdagmiddag openen we het gepresenteerde weekend met de vrijdagmiddag mix van DJ Sies en daarna de Friday Mixtape, ‘de Huismix’ van Ruud Huisman.

Lees meer
  • Verversen in

S02E24: 'Smiling Arnesen slaat weer toe'

Geen fantastische week voor Feyenoord: een 0-1 nederlaag bij Vitesse. Toch zal Het Legioen hoopvol kijken naar de twee jonge aanwinsten die Frank Arnesen naar De Kuip haalde: Patrik Wålemark en Cole Bassett. Wat denken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond van de aanwinsten en hoe goed is Feyenoord nu daadwerkelijk? Zijn Ajax en PSV de concurrenten of zijn Vitesse en AZ dat? Martin Stoker maakte en geweldige nieuwe jingle voor de filmrubriek van Martijn en natuurlijk wordt de herstelde Mario Been weer aan de tand gevoeld.Filmtip: https://www.imdb.com/title/tt0118715/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nare Jongens Podcast 47 - The Voice of Hagistan Special

In aflevering 47 van de Nare Jongens Podcast duiken Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf in de wereld van de smeerpijpen en 'de vrouwtjes'. Ofwel: Omtzigt, Bergkamp, Hermans, Rutte, Soumaya Sahla, Thierry Baudet (om de donateurs weg te jagen) en alles en iedereen rond The Voice of Holland! Doneren? https://narejongens.backme.org

De Leeuw lult verder met Simon Keizer

Paul is terug vanaf zijn etage in Amsterdam, met een nieuw seizoen van de vernieuwde podcast. Deze week is Simon Keizer de podgast en Hans Kesting schuift aan als meeluller.  Paul, Simon en Hans spreken met Daan en Jeroen, dit stel hoopt een kindje te krijgen via een draagmoeder uit Canada en ze spreken met fotograaf Pieter Henket, live vanuit New York.  Natuurlijk is in dit vernieuwde seizoen Pauls moeder ook van de partij, zij heeft op 90 jarige leeftijd nog een airfryer gekocht!