Je luistert live en online naar db962 Dance Radio

7.8
7.75
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Dance / House

Tags

Dance

De muziek van db962 is voor iedere liefhebber van ‘Dance Music’, van alle decennia sinds 1970. db962 richt zich in hoofdzaak op de nieuwste dancemuziek met het credo ‘Tomorrow’s Music Today’ en geeft daarnaast, gedoseerd, een knipoog naar de dancemuziek uit het verleden… De vaste base db962 Dj’s (onder wie ex-Radio Decibel Jocks) zijn: René de Leeuw, Ruud Huisman, Robb St. Johann, Remco Bus, Lieuwe de Beuker, Ric Walters, Remco Touwtje, Gerrit van der Kolk en Alex van der Velde. Iedere vrijdagmiddag openen we het gepresenteerde weekend met de vrijdagmiddag mix van DJ Sies en daarna de Friday Mixtape, ‘de Huismix’ van Ruud Huisman.

Lees meer
  • Verversen in

VERMIST - Deborah Rosiek

Wanneer de 39 jarige Deborah Rosiek in 2003 niet op een belangrijke afspraak in het ziekenhuis verschijnt, gaan de alarmbellen al snel rinkelen bij mensen uit haar omgeving. Ondanks het feit dat de politie de zaak direct zeer serieus opneemt, blijkt de zoektocht naar Deborah lastiger dan gehoopt. 

#73 - Welvaartsbuikje

Door zijn welvaartsbuikje past Maarten van Rossem niet in een Jeep. Het stoeltje staat tekort op het stuur. U hoort al, we vervolgen onze tocht door de geschiedenis van de auto. Onderweg dwalen Maarten en Tom traditiegetrouw weer behoorlijk af. Onder meer naar de duizenden berichten die Maarten heeft gekregen om de rode streepjes in Word weg te krijgen. Ondanks alle moeite zit Maarten niet op deze adviezen te wachten vertelt hij aan Tom Jessen. Vind je deze podcast leuk en luister je op Apple? Laat een sterren en een recensie achter. Geproduceerd door t-talks. Luisterboek: https://bit.ly/3uTRkhh. Telegram-groep: https://bit.ly/36mn4l2.

Aflevering 1: Generatie Dutroux

Plotselinge angst voor witte busjes, voor ontvoeringen, en voor kelders: er was een voor, en een na Dutroux. Wat deed de zaak-Dutroux met wie destijds opgroeide en met hun ouders? Wat veranderde er daarna in het denken over seksueel misbruik, en wordt er nu anders omgegaan met ontvoeringen dan voor 1996? Justitiejournalist Gabriella Adèr en correspondent België Anouk van Kampen gaan in gesprek met generatiegenoten, psychiater Dirk De Wachter, en Child Focus.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.