Je luistert live en online naar Bright fm

7.4
7.4
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

VERMOORD - Mariëlla de Geus

Gelukkig nieuwjaar lieve misdaad jongens en meiden! In deze eerste aflevering van 2022 nemen we jullie mee naar Gouda, waar de hele Goudse gemeenschap in 2001 wordt opgeschrikt door de moord op de jonge studente Mariëlla de Geus. 

#3 Een goedkope B-film

Als het onderzoek naar de aanslag in Roermond totaal is vastgelopen, komt er ineens bericht uit België. Er is iets vreemds gebeurd in een bos. Iets wat, zoals het Limburgs Dagblad het later beschrijft,‘doet denken aan een goedkope B-film’. Het leidt tot de grootste klopjacht uit de Nederlandse geschiedenis. Frans Pollux spreekt onder meer met de held van de dag.

Juffrouw Rosanne (Hertzberger) - Taalkundige proteïne

Waarschijnlijk hebben proteïne bunkerende bodybuilders niet door dat ze niet alleen bouwstenen voor spieren consumeren, maar ook de bouwstenen van het leven. We mogen van geluk spreken dat proteïne intelligentere wezens heeft voortgebracht dan deze hersenloze spierbundels. Wezens als dokter juffrouw Rosanne.Geproduceerd door: Tonny MediaVolg Taalnatie ook op InstagramMeer informatie over het beleggingsdebat van LYNX? Ga dan naar deze website: www.lynx.nl/taalZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.