Je luistert live en online naar BNR Radio

6.5
6.52
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Nieuws

Tags

nieuws

BNR Nieuwsradio zendt vrijwel ononderbroken nieuws uit; alleen in de avond / nacht wordt muziek gedraaid. De afkorting BNR staat voor: "Business News Radio". De bekendste programma's zijn: De ochtendspits, bnr digitaal, de nationale autoshow, bnr beurswatch, The friday move, zakendoen, en spitsuur. Verder zijn erg bekend de columns van Kees de Kort, Marianne Zwagerman en Bernard Hammelburg.

Lees meer
  • Verversen in

Efeziërs 1:15-23

Door Margriet van der Kooi

Hamilton goed, Max magistraal | SLIPSTREAM

De Grand Prix van Frankrijk was misschien wel de beste race die Max tot nu toe heeft gereden. De Nederlander verslaat Lewis Hamilton fair and square op Paul Ricard in een geweldige wedstrijd, waar Allard Kalff en Kees van de Grint graag nog over napraten. Daarnaast bespreken de heren of teams niet wat beter naar hun coureurs moeten luisteren als het op strategie aankomt en analyseren zij nogmaals de claims die Pirelli maakt over de banden. Dat en meer in deze aflevering van Slipstream.

TOUR

Hidde (video)belt op zondagavond met Thijs. Het gaat even over het NK van dit weekeinde, een prachtige winnaar van de Sound of Cycling-rubriek, een intermezzo over de komst van Rohan Dennis naar Jumbo maar al snel gaat het over de Tour de France. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.