Je luistert live en online naar All sports radio

5.5
5.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Nieuws

Tags

sport
  • Verversen in

4. De Mulders

Het bed van Willeke Dost is leeg op de ochtend van 15 januari 1992. En haar bed blijft leeg. Ze verdwijnt. Spoorloos. Zelfs na na 30 jaar is het nog altijd een raadsel wat er met het vijftienjarige meisje uit Koekange is gebeurd. Er is geen lichaam, geen bewijs, geen spoor, geen motief en geen teken van leven.Hoe kan dat toch? Hoe kan iemand zomaar spoorloos verdwijnen? In Het Verdwenen Meisje houdt Annique Oosting, journalist bij Dagblad van het Noorden, het dossier nogmaals tegen het licht. Centrale vraag is: hoe kan het dat we drie decennia later nog steeds bijna niets weten?De vierde aflevering gaat over het pleeggezin, de Mulders. Hebben zij iets met de verdwijning te maken, of zijn zij slachtoffers van valse beschuldigen?Het Verdwenen Meisje is een podcast van Dagblad van het Noorden. Wij kunnen dit soort producties enkel maken met steun van onze abonnees. Ook abonneren? Dat kan hier.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

#3 Martien: 'Wat doe jij VIJANDIG tegen mij'

Positief over een heggenschaar, Marokkaanse hapjes, Kate Bush, TV kijken en diëten. Te gast: Gordon. Deze aflevering liever kijken dan luisteren? Klik hier om naar KIJK te gaan.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

56. Een taalfout: Omar Raddad

Wanneer Ghislaine Marchal op 23 juni 1991 niet komt opdagen bij een lunch afspraak, is haar vriendin Colette direct ongerust. In het huis van Ghislaine wordt een ontdekking gedaan die de Franse politie al gauw op een duidelijk spoor zet, namelijk richting Omar Raddad, de tuinman van Ghislaine. Er is echter iets vreemds aan de hand met de gevonden aanwijzing.. PS: volg ons ook op petje.af/alslajemedood voor bonus afleveringen, win acties en andere extra's!