Top 3 nieuwe podcasts Alle podcasts >

de Kiesmannen

In maart zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen en De Kiesmannen zorgen ervoor dat jij perfect voorbereid naar de stembus gaat. Sinds 2017 zijn Jochem Jordaan, Dylan Ahern en Floris Rijssenbeek al bezig om jongeren enthousiast te maken voor politiek. Dit doen ze in de vorm van theatershows, campagnes en dus ook deze podcast. Elke woensdag behandelen ze een onderwerp uit de politiek wat je hoort te begrijpen, maar vaak niet begrijpt. Wat is nou echt het verschil tussen links en rechts? Waarom hebben we zo ontzettend veel partijen? Hoe herken je een zwevende kiezer? Na 25 minuten weet jij weer helemaal hoe de maatschappelijke vork in de steel zit.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Luister deze podcast

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets

Podcast door Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius . Ze geven hun mening over werkelijk alles.

Luister deze podcast

Als De Dood

Als de dood: Nederlandse true crime podcast met daarin voornamelijk moorden "dichter bij huis". Elke week een nieuwe aflevering en elke week een nieuw verhaal. Heb je een zaak die je met ons wil delen? Stuur ons dan een mailtje of een bericht via Instagram! Mail: [email protected] Instagram: @alsdedood_podcast

Luister deze podcast

Online radio luisteren - FM internetradio

Online fm radio luisteren - Alle Nederlandse fm radiostations / radiozenders en radiokanalen vind je op radio via internet .nl Online streaming radio en muziek luisteren via internet (ofwel internetradio / webradio) wordt nu wel heel eenvoudig; Klik op de radiozender van je keuze en muziek luisteren maar ! Nu ook geschikt voor de smartphone en tablet (o.a iPhone, iPad (iOS), en Android).
Radio uitzending terugluisteren ? Ga dan naar: Podcast Luisteren >
Belgische / Vlaamse podcasts luisteren ? Ga dan naar: Vlaamse podcasts >
Franstalige Radio? >Toutes les radios de Belgique - En ligne