Je luistert live en online naar 40up Radio

7
7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Pop

40UP Radio is in 2015 opgericht door Harry de Winter en richt zich op de leeftijd 40+. In Amsterdam is een studio ingericht voor deze internet-radiozender, met oude analoge apparatuur. De muziekkeus van de presentatoren komt van cd's en platen uit hun eigen collectie. Dus niet enkel hitjes, maar ook dat ene liedje van de B-kant van de single van... Enkele bekende presentators bij 40up radio zijn: Mart Smeets, Johan Derksen, Robert ten Brink, Jan Donkers, Harry de Winter.

Lees meer
  • Verversen in

#70 - Auto

Maarten van Rossem en Tom Jessen trappen de langverwachte podcast over de auto af. Met aandacht voor de T-Ford en de lopende band. Komisch genoeg worden beide heren bijna omver gereden door een groot, rijdend kasteel. Maarten vertelt Tom wat hij vond van zijn deelname aan boerderij van Dorst. Hij legt ook uit waarom hij geen poot uitstak en niet bleef slapen. Geproduceerd door t-talks. Luisterboek: https://bit.ly/3uTRkhh. Telegram-groep: https://bit.ly/36mn4l2.

Podcast Veronica Inside, maandag 20 september 2021

See omnystudio.com/listener for privacy information.

S02E07 Roze Wolkeditie: 'Nu ben ik ook om hoor'

Stem op ons voor de podcastawards van BNR: podcastawards.nl/stem. Natuurlijk gaat het deze week over de 0-4 overwinning in Eindhoven, bespreken we hoe de theatershow was en zijn alle rubrieken weer in ere hersteld. Kortom: een bomvolle topshow van Radio Oranje in coronatijd of de vuurtoren in dichte mist. See omnystudio.com/listener for privacy information.